CIENCIAS DEL MUNDO CONTEMPORANIO

Páginas: 2 (323 palabras) Publicado: 1 de diciembre de 2014
Avantatges i desavantatges de les tecnologies mòbils i wifis

Com molts sabreu les tecnologies mòbils i el wifi es utilitzat per quasi el 90 % de la població del primer mon, des denens/es de 8 anys fins gent gran de 70 anys. Les tecnologies mòbils i wifi fa que podem estar connectats arreu del mon però un preu molt reduït.

Alguns dels avantatges principalsson que pots, com ja he dit abans, estar connectat arreu del mon. També tens a la teva disposició la xarxa d’informació mes gran que hi ha i si us sembla poc tens un munt d’aplicacionsconcentrades en 200 grams, entre elles: Brúixola, GPS, Skype, Internet, Càmera, etc...

Com totes les coses les tecnologies mòbils i wifi també tenen desavantatges i dos dels quepenso que son mes importants es que produeixen un tipus d’ones que et poden augmentar les possibilitats de parèixer un càncer i l’altra es la manquesa de socialització degut a lesdistraccions amb el mòbil, un exemple clar es quan per exemple vas a un sopar i la gent para mes amb el mòbil que amb els de la taula i això també passa al col·legi, al parc etc... i cadavegada mes d’hora.

En resum els mòbils i wifi son bons amb una utilització mesurada i correcta. Es poden utilitzar totes les aplicacions i xatejar amb gent sempre i quan no hi hagiuna altre persona amb tu sense fer res ja que es com si la ignoressis.












13- Valora la transcendència històrica té la Revolució Francesa.
La revolució Francesaens va donar la carta dels Drets Humans. Es va aconseguir la independència de vairs països llatinoamericans d’Espanya, degut a que es va destronar a Ferran VII d’Espanya.
Van aconseguirque poc a poc s’estableixi la república com a forma de govern. Es va abolir el feudalisme. Finalment va donar el dret de vot masculí i la educació estava al alcans del poble.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • ciencias del mundo contemporanio
  • Ciencias del mundo contemporanio
  • Ciencia Del Mundo Contemporanio
  • Ciencias del mundo contemporanio
  • ciencies del món contemporani
  • Ciencies del Mon Contemporani
  • Ciencies del món contemporani
  • Ciències per al món contemporani

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS