ciencias del mundo

Páginas: 4 (755 palabras) Publicado: 7 de octubre de 2013
1. Conèixer les relacions entre les diverses ciències i la seva contribució a la intel•ligibilitat de la natura i dels processos naturals, tot diferenciant entre la ciència com a activitat que generaconeixement i la tecnologia com a activitat destinada a satisfer necessitats.
2. Valorar i posar en pràctica actituds i hàbits relacionats amb el procés d’indagació, construint argumentacions ambl’ús de la simbologia, el vocabulari científic i els suports de comunicació adequats.
3. Plantejar-se preguntes sobre qüestions científiques i problemes d'actualitat socialment rellevants que tinguinincidència en la vida quotidiana, tot valorant de manera crítica la informació procedent de fonts diverses.
4. Conèixer les premisses generals de les principals cosmologies i teories científiquesunificadores, el context històric i cultural en què es van formar i les controvèrsies vigents.
5. Reconèixer i avaluar la dimensió social de problemes i propostes científiques i tecnològiques en relació ambla salut, la biotecnologia, el medi ambient, els recursos naturals i les aplicacions de les tecnologies de la informació i la comunicació.
6. Argumentar i debatre sobre la relació entre eldesenvolupament sostenible, els patrons de consum i el model energètic, identificant els conflictes associats a les diferents percepcions, estratègies i alternatives proposades per als problemessocioambientals a diferents escales.

1.- Indica las diferencias entre las dos teorias economicas de Malthus y Ricardo sobre las relaciones entre el crecimiento de la población y la generación de recursos.
Ladiferencia que adopten les dos economies es degut a que la teoria econòmica del britànic Thomas Malthus va afirmar, en 1798, que mentre que la població humana creix segons una progressió geomètrica, lacapacitat d'aprofitar els recursos del planeta creix al ritme d'una progressió aritmètica, molt més lentament. A diferencia de l’altre la teoría de David Ricardo, en 1817, exposa que la primera...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • la ciencia el el mundo
  • La ciencia en el mundo
  • ciencia del mundo
  • ciencias del mundo
  • El mundo y las ciencias
  • ciencia en el mundo
  • ciencias del mundo
  • Ciencia del Mundo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS