Ciencias Para El Mundo Contemporaneo

Páginas: 3 (520 palabras) Publicado: 22 de enero de 2013
UNA VERDAD INCÓMODA

1. Com explicaries el nom del documental? És una veritat que tothom sap i que tothom se n'adona però gairebé ningú la vol acceptar ni sentir a parlar d'ella. Creus que el canviclimàtic és una veritat incòmoda? Sí, perquè tothom sap que hi és però ningú fa res per aturar-l'ho o reduïr-l'ho. Veus alguna relació amb el que comentavem al començament del tema de la síndrome dela granota bullida? Sí. La relació és que si ens diguéssin aquesta veritat de cop, ens passaria el mateix que a la granota quan li pugem la temperatura de cop, no l'assimilariem i ens la treuriem desobre. En canvi si ens la diguéssin poc a poc, se'ns aniria acumulant fins que ens petés a les mans i ja no podriem fer res per evitar-ho.

6. Què significa que hi ha una col·lisió entre lacivilització i la Terra? La civilització creix, però per créixer ha de lluitar contra la natura, és a dir, véncer els obstacles que li posa per poder avançar. I la natura segueix el seu cicle i quan es trobaamb algun obstacle humà el destrueix. Aquesta lluita es produeix constantment arreu del món. Com afecta al medi ambient l'augment de la població? Té moltes conseqüències, com per exemple ladesforestació de boscos per construir-hi edificis, carreteres pot provocar la pèrdua de moltes espècies (animals i vegetals) perquè estem destruïnt el seu hàbitat, l'augment de l'efecte hivernacle a causa del'emissió de CO2 dels automòbils i fàbriques també produeix la pèrdua de moltes espècies i la pèrdua dels casquets polars i com a conseqüència l'augment del nivell del mar i la destrucció de moltesciutats costaneres.

11. La humanitat, en els darrers segles, ha superat diversos reptes segons la pel·lícula. Quins han estat aquest reptes?
- Establir la llibertat i la determinació a EEUU, França idesprés a tot el món
- Les dones van guanyar el dret a votar
- Tot el món va derrotar el fascisme
- El món va donar suport a Mandela acabant amb el sistema d'Apparheid
- Lincon allibera els...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ciencias para el mundo contemporaneo
  • ciencias para el mundo contemporaneo
  • ciencias para el mundo contemporaneo
  • Ciencias Para El Mundo Contemporaneo
  • Ciencias para el Mundo Contemporaneo
  • Ciencias Para El Mundo Contemporaneo
  • ciencias para el mundo contemporaneo
  • ciencia para el mundo contemporaneo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS