ciencias

Páginas: 4 (919 palabras) Publicado: 28 de abril de 2013
El material de laboratori
El material de vidre:
Imatge
Català
Castellà
Descripció


Vas de precipitats

Vaso de precipitados
Vas cilíndric de vidre, resistent al foc, proveït de bec isovint graduat. Té una gran aplicació en les tasques experimentals de la química, per preparar mescles, recollir líquids, etc.


Matràs

Matraz
El matraz es un recipiente de cristal donde semezclan las soluciones químicas, generalmente de forma esférica y con un cuello recto y estrecho, que se usa para contener líquidos


Erlenmeyer

Erlenmeyer
Un erlenmeyer es un matraz en forma cónicacon fondo plano, cuello corto y boca ancha. Tiene varios usos pero suele utilizarse para valoraciones, para contener líquidos y para cualquier trabajo en general que no necesite mucha precisión.Embut

Embudo
Un embut és un estri amb forma de con buit invertit acabat amb un tub al seu vèrtex, que s'empra per transvasar líquids dins d'un recipient de boca estreta, com pot ser, per exemple,una ampolla.


Proveta

Probeta
La proveta és un instrument volumètric, que permet mesurar volums superiors i més ràpidament que les pipetes, encara que amb menor precisió.


Pipeta

PipetaUna pipeta és un tub amidat per a mesurar el volum fix o variable del líquid que aboca. Instrument tubular de vidre, o d'altres materials, que omplert de líquid per succió o per immersió, no eldeixa anar fins a treure el dit.


Pipeta Pasteur

Pipeta pasteur
Les pipetes Pasteur són uns instruments usats en els laboratoris químics i s'utilitzen per transferir petites quantitats de líquids.En general són tubs de vidre cònics a un punt estret, i equipats amb un xumet a la part superior.

Bureta
Bureta
La bureta és un instrument de laboratori que s'utilitza quan es vol afegirquantitats de líquids que es necessita controlar per utilitzar-lo en càlculs posteriors.

Comptagotes
Cuentagotas
Tub afuat en un extrem i, en l’altre, unit a una pera de goma, emprat per a dosar...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ciencia ciencia
  • Ciencia ciencia
  • Ciencia O Ciencias
  • Ciencias Ciencias
  • Ciencia o No Ciencia
  • la ciencia y las ciencias
  • Ciencias
  • Ciencias

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS