ciencias

Páginas: 2 (351 palabras) Publicado: 5 de mayo de 2014
ARTICLE 6 TEMA 6
RESPOSTA PREGUNTA 1
dofí riu lang-tsé dodo
a- Els exemplars d'aquesta au estaven repartits en dues espècies: el dodo comú (Raphus cucullatus), que vivia a l'illa Maurici, i eldodo blanc (Pezophaps solitària), que niava a l'illa veïna de Reunió.
b- La primera espècie es va extingir entre els anys 1665 i 1670, i l'últim exemplar de dodo blanc morir en 1761, segons algunsautors. La desaparició d'aquesta meravellosa au vi de mans dels caçadors, que les abatien per milers i sense control per aconseguir les seves preuades plomes. També va contribuir a la seva extinció laintroducció en aquestes illes de l'oceà Índic d'altres aus que competien amb elles.

RESPOSTA PREGUNTA 2
Les causes de l'extinció del Lipotes vexillifer són molt diverses, encara que concretament, lafi de l'espècie s'ha atribuït a la sobrepesca, a la construcció de preses, a la degradació ambiental i a les col·lisions d'embarcacions amb aquests animals. La represa de les Tres Gorges alterar demanera irrecuperable l'hàbitat d'aquest dofí. Científics van esperar poder salvar traslladant-los a un llac proper, per després re introduir novament al riu quan les seves oportunitats de supervivènciafossin majors.
RESPOSTA PREGUNTA 3
Les causes de l'extinció del Lipotes vexillifer són molt diverses, encara que concretament, la fi de l'espècie s'ha atribuït a la sobrepesca, a la construcció depreses, a la degradació ambiental i a les col·lisions d'embarcacions amb aquests animals. La represa de les Tres Gorges alterar de manera irrecuperable l'hàbitat d'aquest dofí. Científics van esperarpoder salvar traslladant-los a un llac proper, per després re introduir novament al riu quan les seves oportunitats de supervivència fossin majors.
RESPOSTA PREGUNTA 4
a- Les autoritats haurien derestringir el pas a tot humà a aquesta zona amb animals d’aquesta espècie nova en perill, només el pas a científics i experts per tal de veure com va l’animal.
b- Els ciutadans haurien de mirar de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ciencia ciencia
  • Ciencia ciencia
  • Ciencia O Ciencias
  • Ciencias Ciencias
  • Ciencia o No Ciencia
  • la ciencia y las ciencias
  • Ciencias
  • Ciencias

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS