cienciashawkingcatalan

Páginas: 3 (748 palabras) Publicado: 26 de octubre de 2013
Els coneixements científics bàsics


1. El discurs de Hawking ens tracta de convèncer de la importància de conèixer la ciència, fins i tot si elegim una carrera professional allunyada de labiologia, la física, la química o la geologia. Quins altres temes relacionats amb la ciència, al teu parer, tots els ciutadans haurien de ser capaços de prendre decisions per ells mateixos?
Altres temesrelacionats amb la ciència que crec que tots els ciutadans haurien de ser capaços de prendre decisions per ells mateixos són: Les armes nuclears, subministrament d’aliments, o “l’efecte hivernacle”.Sobretot la de les armes nuclears, ja que són altament perilloses per la societat, que afecten a la contaminació radioactiva i afecta a l’hivern nuclear.


2. A què es refereix Hawking en el seudiscurs quan parla d’ensenyar ciència sense equacions?
Hawking quan parla d’ensenyar la ciència sense equacions es refereix a què s’ha de fer un ensenyament pràctic, per saber el perquè les coses passeni entendre-les. Explicar-ho d’una manera senzilla ajudaria que moltes persones tinguessin més interès sobre les ciències i no tinguessin temor a elles.

3. Quins són els deu avenços científics mésimportants que s’han produït, segons la teva opinió, en les darreres dècades?
Els deu avenços científics més importants que s’han produït en les darreres dècades jo destacaria: l’energia solar, laclonació, internet, el descobriment de que Mart té aigua, el descobriment sobre l’univers, l’home viatjant a la Lluna, la primera nau especial Voyager 1 viatjant fora del sistema Solar, el canviclimàtic, avenços en medicina (càncer o sida), mitjans de transports.

4. Et beneficies tu d’aquests avenços? Com?
Sí, alguns d’aquests avenços sónbeneficiaris per nosaltres com per exemple l’energiasolar, ja que podem fer moltes coses sense necessitat de energia elèctrica. L’internet ens beneficia també per buscar informació sobre qualsevol punt del planeta i contactar amb qui vulguis. Els...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS