Cinemàtica

Páginas: 5 (1181 palabras) Publicado: 19 de octubre de 2014
TECNOLOGIA: 1. Característiques de l’habitatge (ACTIVITAT_2b)

Adrià Burgell Barceló 13-10-2014
ACTIVITAT 13+ 14+ 15 (VOLUNTÀRIA)

→ Utilitzant un cercador d’habitatges, com ara www.habitaclia.com en el meu cas per tal de tro-bar dos habitatges de compra que jo decideixi, un dels quals d’obra nova i un altre de segona mà, especifico i descric, per a cadascun d’ells, les següentscaracterístiques més el preu de venda i dues fotos (Primer Habitatge –OBRA NOVA):


APARTAMENT D’OBRA NOVA DE 130m2 AL CARRER ILLA A GIRONA



















PRINCIPALS CARACTERÍSTIQUES:

Emplaçament: Carrer Illa, 6, a Girona ciutat. Emplaçament cèntric, proper a Salt, al costat del Car-rer de Santa Eugènia i de serveis bàsics com ara supermercats, escoles, l’estació de TGV il’esta-ció d’autobusos de Girona.

Ubicació: Zona La Devesa a Girona.
Nombre d’habitacions: 4 habitacions i 2 banys.
M2: 130 m2.
PREU TOTAL: 438.000€
Preu/m2: 3.369€/m2.
DISTRIBUCIÓ: 130m2 de superfície totals, 10m2 de terrassa, 30m2 de sala d’estar, 4 habitacions, 2 banys, una cuina office i un rentador.

CARACTERÍSTIQUES GENERALS: Ús d’aire condicionat, calefacció, pàrquing, calefaccióenergèti-ca (En tràmit) i opcions properes a transport públic.

EQUIPAMENT COMUNITARI: Sense zones enjardinades però amb ascensor comunitari.

CARACTERÍSTIQUES PRINCIPALS:

Pis de 4 habitacions al barri de la Devesa de Girona; la millor distribució, espai i acabats iniguala-bles. Situat en un dels millors barris de Girona, té uns acabats de gran qualitat: domòtica, vidres de baixa emissivitat,porta cuirassada, fusteria lacada, neolith, etc.
Disseny, qualitat i eficiència en un edifici diferent, amb entrega al gener del 2015.




→ A partir de la cerca anterior i, així, utilitzant un simulador d’hipoteques (www.idealista.com), indicaré per a cadascun dels habitatges que he triat, d’aquesta forma, quina seria la quota men-sual de la hipoteca amb les dades següents (Primer Habitatge–resultats presentats en una tau-la de dades):


Si el preu de l’habitatge és de 438.000€, l’IMPORT DEL PRÉSTEC hauria de ser d’un 80% del valor de compra, és a dir, de 350400€. Al ser una casa tan cara i luxosa, dubtosament es podria pagar una hipoteca amb un sol únic sou individual, de manera que està pensada per pagar-la amb dos sous força elevats, d’uns 2200€ mensuals per persona i, per tant,d’un total de 4400€ d’ingressos mensuals (2200*2=4400€).


Simulació d’Hipoteques:

IMPORT DEL PRÉSTEC
350.400€
TIPUS D’INTERÈS
3,5%
PERÍODE D’AMORTITZACIÓ
30 anys
DINERS ESTALVIATS
48.000€
QUOTA MENSUAL A PAGAR D’HIPOTECA
1.540€
TOTAL D’INGRESSOS MENSUALS
2 sous de 2.200€= 4.400€


Si fem la regla de càlcul de diners destinats a pagar al mes d’hipoteca segons els sous mensuals,veiem que tot quadra, doncs, així, si destinem el 35% dels 4400€ d’ingressos correspon a pagar una hipoteca de 1.540€ de quota mensual, els mateixos que ens surten en el Simulador d’Hipo-teques.



→ Utilitzant el cercador d’habitatges www.habitaclia.com, també en aquest cas, he descrit i es-pecificat un altre habitatge, ara però, de segona mà, amb les seves característiques i igualment, així,amb dues fotos (Segon Habitatge –OBRA DE SEGONA MÀ):
OPORTUNITAT DE PIS A LA PUJADA DE LA CREU (PALAU, GIRONA).


















PRINCIPALS CARACTERÍSTIQUES:

Emplaçament: Situat a la zona dels Químics, té emplaçament a la Pujada de la Creu de Palau, a Girona ciutat. És una gran oportunitat de compra, doncs el pis, tot i no estar ubicat cèntricament dins la ciutat, té a propserveis bàsics com ara grans supermercats, moltes parades d’autobusos al voltant, la Universitat de Girona a Montilivi (UdG), restaurants, moltes Facultats, l’Estadi Mu-nicipal del Girona FC (per a aquells fanàtics del futbol) i accés a gran part de transports públics.

Ubicació: Zona de Palau – Pujada de la Creu, a Girona.
Nombre d’habitacions: 4 habitacions (una doble, una tipus...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Cinematica
  • la cinematica
  • cinematica
  • cinematica
  • Cinematica
  • cinematica
  • cinematica
  • cinematica

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS