Circulaciones Locales

Páginas: 4 (874 palabras) Publicado: 1 de febrero de 2013
Desprès de llegir el capítol proposat, contesteu breument les següents qüestions:

1. Que són i quin paper desenvolupen:

* Ponts creuats.
Es la unió dels punts actius de l’actina y miosina,amb la contracció els ponts dels filaments cap al centre del sarcòmer, d’aquesta forma la miofibril·la i la fibra muscular s’acurten.
La seva funció es la de produir contracció muscular, quant hi hauna interacció amb els filaments d’actina.

* Disc “Z”.
Son compostos de proteïnes filamentoses, creua una miofibril·la a a

Part del sarcòmer, con compostos de proteïnes filamentoses i estanunides als filaments d’actina, la funció d’aquest del disc Z es la de creuament de la miofibril·la amb altres miofibril·la entre si.

* Sarcòmer.

Es la part d’una miofibril·la i de la fibramuscular, esta entre dos discs Z, la seva funció es de mantenir la miosina, i degut a la seva elasticitat també pot actuar a la recuperació,desprès de la contracció, de la longitud de lamiofibril·la.

2. Explica breument el mecanisme de contracció muscular.

Un impuls viatja per el nervi motor, fins a les fibres musculars, en la seva terminació, secreta una quantitat petita deneurotransmissors, actuant així sobre la membrana de la fibra muscular, obrint els canals a traves de les molècules proteiques de la membrana, entrant d’aquesta forma grans quantitats de ions de sodi, iniciantd’aquesta forma un potencial d’acció en la fibra muscular.
El potencial d’acció es quan viatja per la fibra del muscular, d’aquesta forma despolaritza la membrana, mentre que el reticle sacoplasmàticallibera ions de calci, iniciant atracció i lliscament entre els filaments d’actina i miosina, desprès la bomba de calci, bombeja ions de calci per aturar la contracció del reticle sarcoplasmàtic

3.Què són les molècules Troponina i Tropomiosina?

La troponina, esta al costat de la tropomiosina, es també una proteïna, esta format per 3 subunitats i te control sobre la contracció, inicia...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • el circular
  • circular
  • El Circulo
  • el circulo
  • circulo
  • Circulo
  • Circulo
  • Circulas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS