Circular Sobre El Xarampio

Páginas: 2 (434 palabras) Publicado: 26 de octubre de 2015
BENVOLGUTS/DES FAMÍLIES:

Ens plau informar-los que s’ha comunicat a la direcció del centre que hi ha casos de xarampió entre els infants de la llar. Donat que el xarampió és una malaltia de tipusdermatològic i força contagiosa, ens posem en contacte amb vosaltres perquè tingueu presents les mesures de prevenció necessàries.
Els infants que hagin desenvolupat la malaltia, han d’assistir almetge per tal de poder controlar-la el més aviat possible. Un cop l’infant presenti els símptomes de la malaltia s’ha de tenir cura de les pústules i ferides i anar-les secant i guarint.
Per tal d’evitarque el xarampió s’estengui entre els infants, us demanem que l’infant afectat no assisteixi a la llar durant els dies que es trobi malalt, fins que el metge o pediatra ho cregui oportú i consideri ques’ha eliminat la malaltia i que no es un focus de contagi.
A continuació us oferim informació sobre el xarampió, la prevenció que cal tenir entre d’altres.

Atentament, des de la direcció delcentre.

Moltes gràcies.Què és el xarampió?

El xarampió és una malaltia exantemática o eruptiva que presenta lesions màculopapuloses (taques vermelloses i lesions cutànies) caracteritzades per serpetites, sòlides i elevades.
* Causes i vies de transmissió: produïda per un virus que es transmet a través de l’aire o per contacte directe amb descàrregues nasals o de la gola de la personainfectada. La porta d’entrada és la laringofaríngia. Es pot transmetre la malaltia des d’abans de l’inici de la febre fins a prop de cinc dies després d’haver aparegut l’erupció.
* Simptomatologia: acostuma aaparèixer en dues etapes. Primer es manifesten simptomes generals (febre, refredat ocular i nasal, i tos). Posteriorment, del tercer al setè dia, apareix una erupció vermella que comença a la cara,darrere les orelles, i s’estén per tot el cos. Té relleu i no pica.
* Prevenció: la vacuna del xarampió s’administra en dues dosis: la primera entre els 12 i els 15 mesos d’edat, i la segona a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Circular sobre el aseo personal
  • circular sobre influenza
  • Sobre El Circulo de Viena
  • Gadamer sobre el circulo
  • Breve Explicación Sobre Los Circulos De Maynes
  • Xarampi
  • FUERZA SOBRE UN CONDUCTOR POR EL QUE CIRCULA UNA CORRIENTE.
  • Analisis sobre el flujo circular de la renta

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS