Ciudadania

Páginas: 3 (735 palabras) Publicado: 29 de diciembre de 2011
AMNISTIA INTERNACIONAL

Origens
Amnistia Internacional va ser fundada al 1961 per Peter Benenson.Aquest advocatbritànic, inspirat en el cas d'uns estudiants portuguesos que havien estatempresonatsper brindar per la llibertat al seu país, Benenson va publicar en un diari l'article LOS PRESOS OLVIDADOS. I mes d'un millió de persones es van unir a la seva causa alliberar als presos injustamentempresonats.

Qui sonAmnistia Internacional es una organització no governamental (ONG) internacional.En l'actualitat son més de 2,8 milions de persones treballen per la justícia i la dignitat deles persones.

Objectius
els seus objectius són els seguents:
Defensar els drets i la dignitat de les persones pobres,denunciant les violacions de drets humans que causen la pobresa, i fent queels seus responsablesrendeixin comptes davant la justícia.Defensar les persones imigrants, sol·licitants d'asil, refugiades, desplaçades o víctimes de tràfic,augmentant la seva protecció, garantint queno se'ls nega el seu dret a l'educació, a la salut o a l'habitatge.Treballar per l'enfortiment de la justícia,i pel dret a la veritat,la justícia i la reparació de les víctimes,com les que han patitdetenció arbitrària,judicis injustosDefensar les persones de la violència a mans dels Estats (policies,exèrcits,etc.)I tambéd'altres actors (grups armats, empreses,...)Lluitar per aconseguir el controlefectiu del comerç d'armesTreballar per l'abolició total de la pena de mort a tot el món,i perquè es compleixi laprohibició absoluta de totes les formes de tortura.Protegir el dre de les persones ala llibertat d'expressió i a no patirdiscriminació per cap motiu.Aconseguir que els presos i preses de consciència siguin posats en llibertat i protegir els defensors i defensores de drets humans.On treballen?
Es un grup internacional i treballa a 150 paisos arreu del món per preservar el dret i dignitat de les persones. Treballen a els paisos d'Arabia sobretot on el paper de la dona no esta...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ciudadania
  • la ciudadania
  • CIUDADANIA
  • Ciudadania
  • ciudadania
  • CIUDADANIA
  • CIUDADANIA
  • Ciudadania

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS