ciutadadnia M s de 70 morts en una atac su cida a Pakistan

Páginas: 2 (338 palabras) Publicado: 2 de mayo de 2015
Més de 70 morts en una atac suïcida a Pakistan

Dos atacants suïcides van detonar 22-9-13 les seves carreges en una església anglicana de la ciutat de Peshawar in va causar la mort de 70 personesen un dels pitjor atemptats contra la minoria cristiana al Pakistan.
Van resultar ferides 130 persones i l’atentat es va produir acabava d’acabar la missa del diumenge i es compensava a repartirels aliments al pati de l’església entre les 600 persones.
En el Pakistan no es habitual la violència contra els cristians, malgrat que la persecució de les minories religioses és habitual al país.Els atacants es van volar pels aires en pocs segons.
Entre les víctimes hi ha 3 nens entra 3 i 8 anys, 6 dones i 2 agents de seguretat, els metges de l’hospital van confirmar 70 morts però van dirque potser hi ha més.
A Peshawar les famílies de les víctimes van bloquejar els carrers en protesta contra el govern. El bisbe Sadiq Daniel va anunciar 3 dies de dol.
El primer ministra del país,Nawaz Sharif va dir que va encontra dels ensenyaments de l’Islam i de totes les religions atacar innocents, va assegurar que els terroristes no tenen religió.





Els atemptats i altres successosviolents són una mica constant en aquesta província, que limita amb el cinturó tribal fronterer amb l'Afganistan, un territori que mai ha estat sota complet control de l'Estat i que alberga a faccionstalibans i grups gihadistes.

En un comunicat, el primer ministre pakistanès, Nawaz Sharif, va dir estar "commocionat" per l'atac i va afirmar que "els terroristes no tenen religió" i que "atacarcontra gent innocent va contra els ensenyaments de l'islam i de qualsevol fe".

Sharif ha mostrat en les últimes setmanes una postura d'acostament cap als talibans pakistanesos i altres grups afins.El passat dia 9, una conferència multipartit organitzada pel seu Govern va acordar oferir als insurgents iniciar un diàleg per posar fi a la violència, però encara no ha començat cap negociació...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Los monosac ridos son los gl cidos m s sencillos
  • Los 70´s
  • Los os 70´s
  • Los 60's y 70's
  • Definiciones de cidos y bases seg n Arrhenius y m s
  • Moda 70´s y 80´s
  • Producto M&M´S
  • Sistemas operativos de los 70's

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS