Ciutadania

Páginas: 2 (383 palabras) Publicado: 3 de abril de 2013





1) Ús indegut de xarxes socials:
Hi ha gent que es pensa que l’internet es un joc. En part, es cert. Hi ha jocs per poder jugar-hi i per divertir-se, però últimament la gent s’equivocade jocs, i juga amb la informació de les persones. Al principi pot semblar que es graciós, però acaba malament.
Per això, s’ha de vigilar molt les fotos que penges a internet, números de telèfon,adreçes, etc... I els amics que tens.

2) Reaccions del implicats:
Les persones que copien informació d’altres persones, ho fan concretament per diversió, també hi ha gent que ho pot fer per enveja(cas dels famosos) o per enrabiar a la gent.
Si parlem del cas dels alumnes als professors, els alumnes reaccionen al veure que poden més que el professors, que pot ser en aquell moment sónsuperiors. Lo que no saben es que els professors, no es senten res bé, ells són els que ensenyen als alumnes i pot ser, es senten frustrats i inferiors.
3) Internet Segura:

L’internet segura, és un bonmètode creat per poder navegar per internet sense preocupar-se en si el teu ordinador pot agafar un virus o agafar les teves dades.
Per a la policia, no és fàcil trobar el que anomenem “hacker”, jaque la persona, la qual la seva identitat ha sigut robada, denuncia i pot tardar unes dues setmanes fins que ordenen la cerca del “hacker” i aquesta persona, ja ha pogut trobar la informació personal,fotos, contrasenyes, etc...
Robar els perfils de les persones, és delicte. Depèn de lo que hagin robat, poden caure anys de pressió.
4) Reflexió – ús i abús de l’internet:

L’ús del’internet es bo, només si s’utilitza com cal i amb moderació. Pots consultar tota mena de dubtes, informació escolar o pots divertir-te.
L’abús de l’internet, pot ser perillós: les persones deixen de fer lescoses diàries que feien abans, per estar connectats en les xarxes.
Les causes d’aquesta obsesió poden ser molt greus: falta de dormir, de menjar, no estudiar, no sortir de casa i producció...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ciutadania
  • Ciutadania
  • Ciutadania
  • Ciutadania Filo
  • Ciutadania Dimarts
  • ciutadania
  • Ciutadania
  • Ciutadania

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS