CIÈNCIA

Páginas: 2 (385 palabras) Publicado: 4 de noviembre de 2014
Annie Leonard (Seattle, 1964). És experta en desenvolupament sostenible internacional i salut ambiental. Després de graduar-se en Barnard College, Columbia University, vaobtenir la seva especialització en planificació urbana i regional a Cornell University. Durant els últims vint anys ha realitzat investigacions i ha participat enorganitzacions ambientalistes per tal de promoure el desenvolupament sostenible i l'equitat social. En aquest lapse de temps ha treballat a Global Anti-Incinerator Alliance (GAIA), aHealth Care Without Harm, Essential Action, Greenpeace International i, fins fa poc temps, com a coordinadora de Funders Workgroup for Sustainable Production and Consumption.
 El 2007 va crear The Story of Stuff [La història de les coses], un vídeo en què s'analitza el cicle de producció, consum i rebuig de les COSES que utilitzem en la nostra vidadiària (http://www.storyofstuff.org/ ). El vídeo s'ha convertit en un fenomen internacional: fins al moment va ser vist per dotze milions de persones i es va traduir a unadotzena de llengües. Actualment, és la directora de The Story of Stuff Project. El 2008 la revista Time la va triar Heroïna del Medi Ambient.
A continuació es reprodueix unexemple interessant del cost social i ambiental que suposa la producció d'una simple samarreta de cotó:http://www.taringa.net/comunidades/ecototal/3211348/Mi-Camiseta-de-Algodon---Annie-Leonard-_fragmento_.htmlLeonard, A. (2010), La historia de las cosas (De cómo nuestra obsesión por las cosas está destruyendo el planeta, nuestras comunidades ynuestra salud. Y una visión del cambio), Buenos Aires, FCE (pp. 92-99)
 
A continuació llegiu les següents informacions aparegudes en diferents mitjans de comunicació:...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ciencia ciencia
  • Ciencia ciencia
  • Ciencia O Ciencias
  • Ciencias Ciencias
  • Ciencia o No Ciencia
  • la ciencia y las ciencias
  • Ciencias
  • Ciencias

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS