CL Redacci 1 copia

Páginas: 2 (368 palabras) Publicado: 21 de mayo de 2015
Actualment, mirem on mirem veem marques de que alguna cosa no va be, no és tot com sempre. Si encenem els televisors no es difícil trobar una noticia que en la que apareguen polítics parlant de lacrisi econòmica, de nombrosos desnonaments o de la pujada o baixada de la taxa d’atur, entre altres. El mateix ens ocorre si agarrem un diari o si obrim qualsevol xarxa social com ara Twiter oFacebook. La realitat és que la crisi financera està deixant moltes conseqüències, però sense dubte, la pitjor d’elles es la situació del mercat laboral espanyol.
Per a començar, puc afirmar que la societatactual es troba completament dividida en dos parts, els afortunats que disposen de faena i els que lamentablement no en tenen. Espanya conta actualment amb una taxa d’atur del 25% aproximadament, elque suposa que hi ha 6 milions de persones que no disposen d’un contracte de treball. Per aquest motiu, aconseguir una ocupació, per roina que siga i amb les condicions que siguen, es motiu de festa icelebració en totes les famílies.
Esta gran quantitat de persones que no disposen d'ingressos, ha fet que canvie molt l’estil de vida d’una bona part de la societat; han augmentat les ventes demarques blanques als supermercats, el nombre de famílies que utilitzen els serveis dels menjadors socials i la quantitat de persones que fan servir serveis d’associacions com per exemple Càrites.D’altra banda, com he mencionat abans, hi han molts ciutadans que tenen treball amb unes condicions gens desitjables. Molts d’ells treballen moltes hores sense rebre la compensació econòmica que deurien,altres han de fer el doble de treball en la mitat de temps perquè els seus superiors no poden pagar a dos persones, altres cobren una misèria... Poques són les persones que poden afirmar que el seu llocde treball no s’ha vist afectat per la famosa crisi.
En conclusió, ara que hem vist les greus conseqüències que provoca una crisi econòmica com la que estem tenint, no deuríem d’aprendre d’ella?...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • 1 Copia
  • Copia de 1
  • Redacci n literaria 1
  • Copia 1 Wernwer 1
  • laboratorio 1 1 copia
  • Caso cl nico 1
  • Caso Cl Nico 1
  • practica cl 1

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS