Clase

Páginas: 2 (389 palabras) Publicado: 3 de diciembre de 2012
Dades de McClelland.
David McClelland va nàixer el 20 de maig de 1917 en Mt. Vernon, Nova York. Ell va rebre el seu grau B.A. en 1938 de la Universitat Wesleyan i el seu M.A. en 1939 de laUniversitat de Missouri. Va ser rebut de Doctor en Filosofia en psicologia experimental d'Universitat Yale en 194. Ell va ensenyar en el Col·legi del Connecticut, per a Dones a Londres, i la UniversitatWesleyan abans de que ho acceptaren a Harvard en 1956. Després de 30 anys a Harvard, es trasllat a la Universitat de Boston en 1987, on era un Professor d'Investigació Distingit de Psicologia fins a la seuamort al març de 1998 a l'edat de 80 anys. McClelland va rebre nombrosos premis per la seua investigació, incloent el Premi d'Associació americà Psicològic per a la Contribució Científica Distingidaen 1987.

Necessitat de poder.
La necessitat de poder, és típica en la gent que li agrada estar a càrrec com a responsable.
 Es referix a la necessitat d'aconseguir que les altres persones escomporten en una manera que no ho farien, és a dir es referix al desig de tindre impacte, d'influir i controlar als altres.
Les persones que es guien per esta necessitat disfruten amb la responsabilitat,els alts càrrecs, tracten d'influir en els altres i es preocupen més per aconseguir la dita influència que pel seu propi rendiment. El poder que busquen pot ser personal (dirigir i influir sobre elstreballadors) o institucional (organitzar esforços per a aconseguir les metes de l'empresa).
La persona amb necessitat de poder està motivada per obtindre i conservar l'autoritat. Té desig d'influir,ensinistrar, ensenyar o animar als altres a aconseguir èxits. El seu mode de comportar-se ho conduïx a ser influent, efectiu i impactant. Hi ha una forta necessitat de fer liderar les seues idees i defer-les prevaldre. Hi ha una forta necessitat d'incrementar el seu poder i el seu prestigi, en fi, el seu estatus.
McClelland assenyalava en 'las dos cares del poder' que pot haver-hi:
Poder...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Clases
  • Clase
  • Clase
  • CLASES
  • Clase
  • clases
  • clases
  • clases

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS