Classe de l'entrenament de la velocitat

Páginas: 4 (926 palabras) Publicado: 11 de febrero de 2015
Que és la velocitat?
Es podria definir com la capacitat de recórrer una distància en el menor temps possible. És una qualitat neuromuscular, ja que utilitza els processos metabòlics i elsprocessos que coordina el sistema nerviós central.
Abans de iniciar cap entrenament centrant-nos en la velocitat tenim de tindre clar que hi ha dos tipus de velocitats:
Primer trobem la velocitat dereacció, la qual es podria definir com la suma del temps de latència i el temps de reacció. Es a dir, per exemple, quan en una cursa d’atletisme el jutge dona la sortida, el temps des de que sona el tretfins a que el cos es posa en moviment t’he de ser el mínim possible.
Desprès esta la velocitat de moviment, que es la capacitat de realitzar un moviment determinat en el menor temps possible. En laque trobem la velocitat gestual (involucra un segment del cos o un gest) o be la de desplaçament (tot el cos).
Entrenament de la velocitat
Per començar a treballar aquesta qualitat tan especificaes recomanable fer un previ escalfament, igual que es fa qualsevol activitat física, per evitar el trencament de fibres, esquinços, trencaments ossis, etc. L’escalfament es dividirà en dos parts:Exercicis generals
En aquest apartat intentarem treballar d’una manera globalitzada tot el cos. Per començar a treballar-lo ens disposarem en un dels extrems de la pista, fent carreres, tenim quetenir clar que no es una competició, nomes estem escalfant, llavors la intensitat no t’he de ser molt elevada.


Les carreres com be es veu a la imatge aniran d’un costat a un altre de la pista, senseaturar-se, i en cada carrera es faran els següents exercicis, donant un total de 10 carreres (1 carrera va des de una porteria fins arribar a l’altre):

Carrerasuau Carrera lateral

Carrera aixecant el genoll Carrera aixecant el talo...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • la velocitat
  • La velocitat
  • Velocitat
  • Classe
  • class
  • class
  • Class
  • Class

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS