clonació

Páginas: 2 (343 palabras) Publicado: 21 de febrero de 2015
La clonació

En primer lloc, entenem per clonació a la rèplica exacte de quelcom. Aquest fenomen és el conjunt de processos utilitzats per crear còpies d’ADN, de cèl·lules o d’organismes.La clonació molecular es fa servir en experiments biològics i per produir proteïnes, d’altra banda tenim la clonació cel·lular, que es fa servir per formar un grup de cèl·lules a partir de clonara una.
En segon lloc, tenim que el primer mamífer que es va sotmetre al procés de clonació, fou l’ovella Dolly, la rèplica va sortir amb èxit. Aquesta ovella va ser clonada a Escòcia l’any1996. Aquesta, va morir a causa d’una malaltia al pulmó, però no va tenir res a veure amb el fet d’haver-se clonat.
Des del meu punt de vista, crec que el procés de clonació té molts avantatges,ja que es pot ser capaç de curar malalties, com el Parkinson o la diabetis. A part de curar malalties, crec que si la clonació es desenvolupa molt més, es pot arribar a formar òrgans peraquella gent que ho necessita, crec que la ciència avançaria molt.
Però d’altra banda, a l’ovella Dolly, no l’hi estan tenint en compte la seva moral, estan investigant amb ella, però és un ésserviu i no em sembla gents bé que facin amb ella el que vulguin, perquè en aquest cas ha sortit bé el procés, però podria haver mort o haver tingut algun problema i això no seria just per ella.Actualment, els científics estan treballant en la clonació de las cèl·lules mare, aquestes, únicament es troben en embrions, i crec que és una bona investigació per augmentar el nombre d’aquestescèl·lules, ja que són capaços de curar malalties greus, o fins i tot regenerar teixits.
Per finalitzar, estic a favor en el tema de la clonació, però depèn de quin cas es doni el procés, comhe dit abans, estic en contra de la investigació amb l’ovella Dolly però en els altres temes, estic d’acord en de què realitzin aquest fenomen, ja que es pot avançar molt científicament....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Clonació
  • clonacio
  • La Clonaci N
  • LA CLONACI N
  • Clonaci N
  • LA CLONACI N
  • CLONACI N
  • Clonació Biologia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS