Cmaps

Páginas: 2 (345 palabras) Publicado: 7 de mayo de 2012
El conseller-delegat proposa expandir-se a nous mercats
Lluny de resoldre el conflicte, la junta duta a terme el dia 15 d'agost no ha fet altra cosa que agreujar-lo. L'Ignasi Peris comunica laintenció d'INVESTIA de deixar la societat però exigeix que les accions siguin adquirides per la societat i valorades a preu de mercat i, si la societat no ho fa, tenir plena llibertat per a oferir-les aqualsevol possible comprador. En Pere i la Joana també volen marxar i s'afegeixen a la iniciativa d'INVESTIA.
En Miquel sol·licita una reunió urgent del consell d'administració per estudiar lasituació. L'adquisició per la societat de les accions que representen el 30% del capital social significa que la societat ha de captar nous recursos i pensar què ha de fer amb les accions adquirides. Com queels socis no volen comprometre'n el caràcter familiar ni incrementar l'endeutament a curt o a llarg termini demanen a en Miquel que els faci una proposta. En Miquel pensa que cal apostar per seguir unapolítica de creixement i expandir-se cap els mercats internacionals. En concret proposa establir-se a Eslovènia i a Polònia.
Quan en Miquel té enllestit els dos projectes d'implantació internacionalpresenta la proposta als altres administradors. Segons el projecte presentant, s'ha de fer una inversió inicial total de 250.000 €. A més, donat que són projectes que tot just comencen, s’ha depensar que, durant els dos primers anys és gairebé segur que les empreses generin pèrdues o tinguin poca facturació. Per aquesta raó, demana una inversió total per als dos anys següents de 800.000 €. EnMiquel explica que amb l'adquisició de les accions pròpies l'empresa s'ha descapitalitzat i que s'ha de buscar finançament. Com que els socis no volen que l'empresa perdi el caràcter familiar i tambécal regularitzar la situació de l'autocartera, en Miquel proposa convertir aquestes accions en unes accions preferents sense vot i oferir-les a través d'una societat de valors a alguns possibles...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • cmaps
  • cmaps
  • Cmaps
  • cmaps
  • Tarea Cmaps Tools
  • Mapa conceptual en Cmaps tools
  • ¿cuestionario de primer semestre informatica sobre mapas mentales y conceptuales en informatica con Cmaps tool

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS