Cmc Antiguo Continente

Páginas: 2 (454 palabras) Publicado: 14 de enero de 2013
CMC Treball:

Activitats
1. El 98% del material genètic dels humans i dels ximpanzés és udèbtuc. Qina importancia té aquest fet des del punt de vista evolutiu? Dons que gràcies a això i altrecoses podem saber que els humans provenim dels ximpanzés.
2. Si comparem el genoma huma am el de l’orangutà i am el d’ una balena, quins penses que poden ser els resultats? Justifica la resposta.Doncs els humans es diferencien per tansols un aminoàcid dels primats, am el de la balena, segurament mes d’un, però no molt mes ja que frovenim del mateix dadograma.
1. Com hem pogut conèixerl’existència d’organismes que han viscut en altres temps com ara el Mamut?
Gràcies a fòssils i petjades, que ens han ajudat per saber quin tipus d’ arganisme era, a quin ambit vivía i quan de temps faaproximadament.
2. Qina importancia creus que té per justificar l’evolució de les espècies la localització d’un fòssil d’ un organismo pont?
La seva importancia és, que ens permet vore els canvisdels animals, per pasar de ser un tipus d’ animal a un altre, com per exemple el “Archaecpteryx” Au que demostra a relació amb els dinosauris.
1. Has sentit parlar d’altun fòssil famós? En casafirmatiu detalla la información:No, no he sentit parlar may d’ un fòssil famos.
2. Observa les fotografíes d’ aquesta página. Explica, d’ acord am la información del text de quin tipus de fòssil estracta en cada cas.
1: Fòssil de una rama amb fulles.
2: Fòssil de un ocell.
3: Fòssil de un insecte.
4: Fòssil de una petjada o de un os de un animal molt gran, posiblement undinosauri.
3. Justifica el fet que el registre fòssil sigi incomplet:
Vol dir que el procés de fossilització és un procés molt complicat, i que moltes de les restes que es troven encara no ho estàn.1. Què són els fòssils? De què ens informen? Quina és la seva importancia en el context evolutiu?
Són restes de organismos que han sofert uns canvis i s’ han conservat durant anys.
2. Per...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Antiguo continente
  • historia del antiguo continente
  • El Origen Del Antiguo Continente
  • El antiguo continente al iniciar el siglo 20
  • Cmc
  • CMC
  • CMC
  • cmc

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS