CMC METODE CIENTIFIC

Páginas: 3 (566 palabras) Publicado: 30 de septiembre de 2015
1. Com definirieu el mètode científic?
És un conjunt de tècniques que fem servir per investigar fenòmens, adquirir nous coneixements, o ampliar coneixements previs. Perquè un mètode d'investigacióes pugui considerar científic, hi ha d'haver una observació i un raonament.

2. Creus que la recerca científica millora la vida dels ciutadans?
Sí. Ja que sense la tecnologia i la recerca científica noseríem ni de bon tros on ens trobem actualment. La recerca científica ha millorat la vida de absolutament tothom, i no tan sols la millora, sinó que sense aquestes recerques molta gent no estariaviva.

3. Creus que totes les disciplines científiques tenen una utilitat directa?
No totes les disciplines immediata i directament tenen una utilitat directa, sinó que, un cop aplicades a la pràctica enaltres aplicacions, esdevenen molt útils.

4. Pot anar la ciència separada de la societat? Com influeix?
No, ja que el que connecta la ciència amb la societat és l'esperança d'un món millor, detrobar noves medicines i de millorar la vida de les persones. També la ciència no pot evolucionar sense el suport de la societat.

5. Quines conseqüències negatives tenen els avenços científics sobre elplaneta? Creus que la ciència ens porta cap a un món millor?
Es produeixen efectes negatius en la atmosfera per l'emisió de gasos en la capa d'ozó. A més a més, els avenços tecnològics sovint han estatutilitzats per a fins dolents com ara la guerra.

6. És la ciència comprensible?
La ciència pot no ser comprensible per aquelles persones que neguin que la ciència va avançant i que les coses no tenenuna explicació racional. Cada dia la ciència avança més però jo penso que és possible entendre-ho perfectament.

7. S'han de posar límits a la ciència?
No, ja que s'ha d'anar investigant fins que espugui trobar una cura per a tot i es pugui viure millor. No obstant, alguns camps de la ciència, poden ser utilitzats amb fins malèvols.

8. Com es financia la ciència? Està justificat emprar els...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Metode científic
  • EL MÈTODE CIENTÍFIC
  • Mètode científic
  • Mètode Científic
  • Mètode cientific
  • metode cientific
  • metode cientific
  • article científic (CMC)

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS