CMC Mir

Páginas: 4 (908 palabras) Publicado: 18 de septiembre de 2015
1. Introducció.
A l’hora de realitzar aquest treball, podíem escollir dos temes diferents: Stephen Hawking o una pseudociència. Jo he triat el primer dels esmentats perquè sempre he sentit a parlard’aquest home i tenia una idea molt generalitzada de per què era tan conegut mundialment. Però he pensat que seria interessant aprofundir una mica més els meus coneixements sobre ell. Per fer-ho, hedividit la informació en tres parts que explicaré de forma més amplia en els següents apartats. La primera es basa en la seva vida personal, la segona en la seva trajectòria professional i l’última enels reconeixements que li han estat atorgats.
2. Informació personal de Stephen.
Stephen Hawking és un físic, astrofísic, cosmòleg i divulgador científic britànic reconegut mundialment. Va néixer el8 de gener de 1942 a la ciutat d’Oxford, on els seus pares van traslladar-se durant la II Guerra Mundial. Però al cap de poc temps de néixer, ell i els seus progenitors van establir el seu domicili aHighgate, ciutat en què, anteriorment, havien viscut els seus pares.
L’any 1959, Hawking va fer les proves per optar a una beca a la Universitat d’Oxford on el seu pare, investigador biològic, haviaestudiat. Tot i que les qualificacions de Stephen durant l’educació primària i secundària no havien estat brillants, va aconseguir una beca d’estudi en ciències naturals amb especialització en física.D’aquesta forma, va ingressar a Oxford amb setze anys i va finalitzar els seus estudis allà quatre anys més tard.
En aquest temps, coincidint amb l’inici del seu ingrés a la Universitat de Cambridgeper cursar estudis de postgrau, Hawking va començar a sentir que els seus moviments eren cada cop més maldestres.

L’any 1963 va conèixer a Jane Wilde, amb qui va casar-se dos anys més tard i va tenirtres fills: Robert, Lucy i Timothy.
Les dificultats motrius de Stephen van continuar i, després de realitzar-se uns estudis mèdics a l’Hospital St. Bartholomew, va ser diagnosticat d’esclerosis...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Cmc
  • CMC
  • CMC
  • cmc
  • cmc
  • CMC
  • cmc
  • CMC

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS