Cmc Nous Materials

Páginas: 2 (279 palabras) Publicado: 10 de octubre de 2012
4

A la UPC de Barcelona, hi ha un laboratori especialitzat en el disseny de nous materials, per a la reparacio i substitucio de teixits i per a enginyeria de teixists. ( Aquest laboratoris’anomena Laboratori de Nanotecnologia de Biomaterials )

Alguns projectes destacats són:
 
* Materials Biofuncionalitzats per a la Regeneració de Teixits.
* Escumes Metàl·liques en BaseTitani per a Reconstruccions Òssies.
* Implants Dentals amb Superfície Osteoinductiva: Obtenció, Caracterització, Optimització i Desenvolupament.

Segons la OPTI ( Observatorio de ProspectivaTecnologica Industrial ), en les proximes decades probablement es desenvolupara una sang artificial biocompatible, de origen transgenic o quimic, que servirá de suport temportal en casos de gransperdues de volum sanguini. Asistirem tambe al desenvolupament de tecnologies que permitirán la reaparicio i regeneracio de teixits i organs del cos huma.
L’industria dels biomaterials será en unfutur proper un mercat potencial degut, entre altres motius, a que la poblacio cada cop te una edat mes eleveda.

AVANÇOS TECNOLOGIS DE FUTUR

-Existirá material d’implantament que arribar aosteointegrarse en petits espais de temps i serán capaços de soportar carregues mecaniques casi inmediatament despres d’haver sigut implantsts.

-Els implantaments tindran una durada major deguta que se s’utilitzaran materials que millorin la regeneracio natural dels teixits.

-El desenvolupament de les tecnologies que s’utilitzen en la ingeniería de teixits, permetra la reparacio iregeneracio de teixits i fins i tot organs del cos huma.

-Existira un mataerial bioactiu que es podrá implantar y moldejar a medida en el propi quirofan.

-Per a la reparacio de grans defectesdels ossos , s’utilitzaran biomaterials que facilitaran el creixement normal del hos sense afecat els teixits circundats.

-Les protesis tindran un desgast un 70 % menor a les acutals.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Cmc-materials
  • Nouse
  • Nouse
  • nouse
  • El Nous
  • Materials
  • Cmc
  • CMC

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS