Cmc

Páginas: 2 (407 palabras) Publicado: 7 de marzo de 2015
1.
La biotecnologia consisteix en la utilització de la maquinària biològica d'altres éssers vius de manera que resulti en un benefici per a l'ésser humà , ja sigui perquè s'obté un producte valuós operquè es millora un procediment industrial . Mitjançant la biotecnologia , els científics busquen formes d'aprofitar la " tecnologia biològica " dels éssers vius per generar aliments més saludables, millors medicaments , materials més resistents o menys contaminants , cultius més productius , fonts d'energia renovables i fins i tot sistemes per eliminar la contaminació .

2.
L' ADN és unabiomolècula que emmagatzema tota l' informació genètica necessària per dissenyar, dirigir i donar funcionalitat a un ésser viu. Es troba en els nuclis de qualsevol cèl.lula eucariota.L' ADN es compon de:Desoxiribosa (glúcid), àcid fosfòric o fosfat i una base nitrogenada. Les bases nitrogenades són : Citosina, Guanina, Timina i Adenina. Aquest tres elements en conjunt s' anomenen nucleòtids.Lamolècula d' ADN s' organitza de forma estable en dues hèlix unides per les bases nitrogenades. 
3.
Un gen és un tros d'ADN que porta la informació perquè es fabriqui una proteïna .
Des del punt de vista dela genètica , podem dir que un gen és una porció de cromosoma que porta la informació perquè es manifesti un caràcter .

4.
No pot ser ja que l'ADN no es manté intacte al llarg de milions d'anys,aquest té una " data de caducitat " estimada en 10,000 anys i els dinosaures van viure d'entre fa 230 a 65 milions d' anys , resultaria pràcticament impossible que s'hagi conservat aquesta molècula

5.
Laclonació es defineix com una reproducció asexuada que origina individus genèticament idèntics . N'hi ha de dos tipus ; en la natural l'home no intervé ( regeneració de cèl·lules idèntiques al'original mitjançant el procés de mitosi ) , mentre que a l'artificial , recentment descoberta , l'home participa activament . Hi ha diversos tipus de clonació artificial . En primer lloc , la clonació...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • CMC
  • CMC
  • cmc
  • cmc
  • CMC
  • cmc
  • CMC
  • Cmc

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS