Cmc

Páginas: 3 (617 palabras) Publicado: 4 de mayo de 2015

La duda de Darwin

Alfred Russell Wallace

Fou un naturalista britànic que va realitzar expedicions per Amèrica del Sud amb importants aportacions botàniques i entomològiques. També se liconsidera un gran evolucionista, antropòleg i geògraf. Conegut per haver proposat independentment una teoria d'evolució per mitjà de selecció natural que va motivar a Charles Darwin a publicar la seva pròpiateoria. Va ser un dels pensadors evolucionistes més destacats de la seva època i va realitzar diversos aportacions al desenvolupament de la teoria de l'evolució a més d'haver desenvolupat el conceptede selecció natural.
Charles Darwin i Alfred Russell Wallace són els pares de la teoria evolutiva que s'accepta actualment. Tots dos científics van arribar a les mateixes conclusions per separat.Experiment: Exemple de les girafes de Darwin-Wallace
Com explicarien Darwin i Wallace per què les girafes tenen el coll i les potes tan llargs?
Darwin i Wallace van compartir els seus descobriments i elsvan presentar a la Societat Linneana de Londres en 1858. Un any més tard, Darwin va publicar la seva obra L'origen de les espècies per selecció natural, en la qual explicava la seva teoria recolzanten nombroses observacions de la natura.
(Informació extreta de diferents fonts d'internet)

Thomas Henry Huxley
L'home petitó que surt a la pel·lícula és Thomas Henry Huxley, biòleg britànic.Tot i haver anat només dos anys a l'escola, la seva formació autodidacta li va permetre entrar a l'hospital Charing Cross, on va estudiar i es va graduar en medicina. No tan Conegut com Darwin o Wallaceperò va ser també un defensor de la teoria de l'evolució. .
A Londres Huxley trava amistat amb l'elit científica entre els quals figuraven Herbert Spencer, el geòleg Charles Lyell, el botànic JosephHooker i amb Charles Darwin.
Encara que al principi es va oposar a la teoria de Lamarck sobre la transmutació, també va dissentir amb Darwin però quan es va publicar L'Origen de les Espècies, va...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • CMC
  • CMC
  • cmc
  • cmc
  • CMC
  • cmc
  • CMC
  • CMC

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS