Coach carter

Páginas: 2 (319 palabras) Publicado: 5 de diciembre de 2011
Crítica sobre la pel·lícua Coach Carter

L’eix central del film són les vivències d’un grup de joves adolescents d’un barri marginal dels Estats Units que, units pel basquetbol i sota ladirecció del sever però a l’hora comprensiu entrenador Carter (Samuel L. Jackson) van comprenent que hi ha vida més enllà de les drogues i el carrer i així, a partir del bàsquet van aprenentnous valors.

Es tracta d’una pel·lícula que parla sobre un dels temes més explotats del cinema de les darreres dècades, la integració i apresa de valors per part d’un grup de joves sensefutur.
No obstant, el que diferencia aquest film dels altres és el fil conductor, el basquetbol. Aquest element permet al director en molts moments treure dramatisme a la trama, sensearribar mai a frivolitzar amb la situació, donar moments de tensió a la pel·lícula i despertar emocions i sentiments més enllà de la pena o l’esperança envers el grup de joves.
També caldestacar la caracterització del personatge principal, l’entrenador Carter, qui al llarg de la pel·lícula es va dibuixant i adquirint una personalitat complexa.
Al seu voltant giren els altrespersonatges els quals, tot i no estar tan detallats, també tenen trets característics que els diferencien, així com històries personals i paral·leles que s’entrellacen entre si i es separen dela trama principal per fer més amenes les aproximadament dues hores de durada del film.

Es tracta d’una pel·lícula carregada de tòpics i amb moments de basquetbol poc creïbles. Noobstant, el mèrit del director està en saber donar a aquests tòpics una visió personal i un toc especial que aconsegueixen emocionar a l’espectador i fer-lo entrar de ple en la història fins aquedar-hi atrapat expectant per veure al final que, malauradament, és extremadament previsible.
Una obra molt recomanable.

Puntuació: 4,25/5

Oriol Almirall i Toribio
Sallent, 13/08/2011
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Coach carter
  • “Coach Carter”
  • Coach carter
  • COACH CARTER
  • Coach Carter
  • coach carter
  • Coach carter
  • Coach carter

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS