Coca cola

Páginas: 8 (1772 palabras) Publicado: 8 de junio de 2010
Pepsi Coca-Cola, dacă au pair aderarea Romaniei pentru diferite strategii UE
[Pic]
Calin Dragan, director general la Coca-Cola HBC pentru România dacă Moldova (foto Stânga) în cazul în care Mihai Matyas, de exemplu, vicepresedintele Investitii la QAB
Amandoua americane pacta sunt în cazul în care vand amandoua bule colorate. Cu MULT Amestecate de marketing. CE CRED vand grijă în cazul în carecompaniile Pepsi Coca-Cola în România Despre cum aderarea în cazul în care pregatesc Romaniei DIN Punct de Vedere strategic pentru Dezvoltare urmatorii ani pe Piata Locala?
Strategiile de Dezvoltare ale Internationale Celorico Prezent pe doua branduri Piata bauturilor racoritoare, Coca-Cola în cazul în care Pepsi, presupune o amendă original ALE adresa diferite business-ului, având în vedere încazul în care elemente comune în staniu CE Cresterea consumului Primul rand de bauturi racoritoare.
"Scopul nostru sa Acestes dezvoltam aceasta afacere, pentru ca inca Mai acest loc aceasta crestere pe Piata. Acest lucru Foarte important PE SA NE concentrându-se în loc Cresterea" placintei "consumului Decat sa luptam pentru o Lua DIN aceasta feli Plăcintă sau" filate Calin Dragan, CEO la Coca-ColaHBC pentru România în cazul în Republica Moldova.
Potrivit lui Dragan, plan Plan grupului urmareste localizeze pisica de afaceri MULT MAI SA-ul. "Asta inseamna ca se va adresa Nu AVEM sau nepublicate, aplicam agreat ci un model de industria bunurilor de larg toate consumato, Dragan filate.
Potentialul ridicat crestere a pietei de bauturi racoritoare din România reprezentantii acest sustinutdacă companiei QAB, imbuteliatorul pe Piata Locala Pepsi. "Consumul ajuns în România la 104.2 în capacul Prezent pe locuitor de litri, în Timp ce ajung la 205.5 litri Consumul Ungari / capacul din 149.4 locuitor SAU litri / cap de locuitor în Polonia", Spun Mihai Matyas , vicepresedintele de investitii la QAB.
Matyas filate CA şobolan Înscrie investitiilor companiei va animală urmatorii în figura7-10% DIN afaceri, ca urmare a potentialului ridicat de Dezvoltare a pietei.
"În ultimii UA Cinci ani de îngrijire sunt investitii realizate medieze reprezentat în figura 7-10% DIN afaceri, genera Cresterea vanzarilor companiei Cu sau superiorii ritmului rata medie anuală a inregistrat pietei Dezvoltare în aceasta peri", a afirmat Mihai Matyas.
Quadrant Amroq Beverages (QAB) a investit într-oAcestes 13 000. euro, CEA Mai ponderea investitiilor Mare, aproximativ 70%, gasesc ghidate în pat Cresterea capacitatii de productie la Cele doua din Bucuresti Unitati de imbuteliere, dacă Covasna. Matyas a estimat mentinerea ratei investitiilor in urmatorii 4-5 ani, ca urmare a cresterii Atat pisica în cazul în care ritmul pietei inregistrarii unui crestere a vanzarilor Cu similare cel DIN companieiAnii precedenti.
Cresterea capacitatii de productie acest urmarita în permanenta în cazul în care Coca-Cola. Compania a finalizat investitie sau 17 de mii. euro Intr-o Linie de imbuteliere DIN Noua fabrica Timisoara. Nouă Linie o capacitate maxima dispune 36000 de sticla de exemplu, dacă aţi fi ora folosita pentru imbutelierea ceaiurilor Nestea února dacă Marci gama Cappy DIN.
"Noi facem SA NE deexport Dorima, Linia IAR din Timisoara si gandita astfel INCAT SA Cu Produse poata aproviziona Balcanii dacă Europa Centrală E sau. SA NE spre îngrijire Directie trebuie pentru ca reprezinta indreptam sau oportunitate de îngrijire pentru PE putem sa folosim sau Crest "business-ul, un Mai Dragan SPUs. O precizat ca inca DIN din România Acestes un afiliat al Coca-Cola este în Alte Tari Incepaexporturile DIN DIN Europa Centrala dacă Balcani. Productie companiei Unitatile ale exporturilor în Prezent din România Coca-Cola Light în Bulgaria, bauturi carbonatate DIN Republica Moldova portofoliu în cazul în pătuţ apa minerală pat Moldova, dacă Grecia.
Potrivit lui Dragan, Piata bauturilor racoritoare exactă Creste in zona Centrala, dacă Rasarit Europeia. "În consecinta plasam Vreme Noile...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Coca cola
  • Coca cola
  • Coca cola
  • La coca-cola
  • coca cola
  • Coca Cola
  • Coca Cola
  • coca cola

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS