Cocacola

Páginas: 2 (341 palabras) Publicado: 2 de octubre de 2011
1. Definiu el concepte de missió i apliqueu-lo al cas de Coca-cola. Quins creiueu que són els objectius corporatius, valors corporatius i negocis de l’empresa?

La missióconsisteix en satisfer les necessitats dels consumidors als quals s’adrecen.

La missió de Coca-Cola es basa en llarçar nous productes de la companyia als seus consumidors en qualsevol lloc del món, hacreat un vincle emocional que va de més enllà de la simple satisfacció, convertint a coca-cola en part de la vida de tots.

Objectius corporatius: líder reconegut en la producció de la marca Coca-colaagregant nous valors als nostres productes i serveis, ser el més expert en comercialització, venta y distribució, satisfer les necessitats dels clients, ampliar la gamma de productes a la redinternacional, rejuvenir la marca oferint nous models per a la gent jove.

Valors corporatius: Disposar exclusivitat de la marca.

Definició del negoci: productes innovadors que assoleixin lesnecessitats de l’empresa.

2. Quines estratègies de desenvolupament, creixement i/o competitives ha aplicat Coca-Cola al llarg de la seva història? Raoneu la vostra resposta.

Ha aplicat l’estratègiade desenvolupament (diferenciació) ja que l’imatge de la marca la distingueix de la resta de fabricants, (especialització) perquè busca en satisfer les necessitats dels client normalment el joventamb la finalitat d’aconseguir una quota de merca elevada.

També aplica l’estratègia de creixement (penetració de mercat), (desenvolupament de mercat), (desenvolupament de producte) i (diversificació)busquen nous llocs per implantar-se amb els productes actuals per tot el món i amb nous productes per a oferir als consumidors.

3. Expliqueu quins són els avantatges competitius en què s’harecolzat Coca-Cola per al desenvolupament de l’estratègia empresarial. Argumenteu la vostra resposta.
Els consumidors tenen la necessitat de ser satisfets amb el producte que els hi ofereix per això...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Cocacola
  • Cocacola
  • Cocacola
  • Cocacola
  • Cocacola
  • Cocacola
  • cocacola
  • Cocacola

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS