Coche electrico o convencional

Páginas: 2 (287 palabras) Publicado: 9 de octubre de 2013
COTXE CONVENCIONAL O COTXE ELÈCTRIC
El problema major de la Terra es la contaminació. La causant principal es l’emissió d’òxid de carboni a la capa d’ozó queprové de les fabriques i cotxes.
En la última dècada s’ha trobat una solució i es la substitució del cotxe convencional amb el cotxe elèctric.
El cotxe elèctricte avantatges com inconvenients.
El primer inconvenient es el preu que es molt alt i que no es permet qualsevol. Te una autonomia escassa ja que els modelsactuals de vehicles elèctrics poden fer uns 100 km o 150 km sense necessitat de recarregar les bateries.. La velocitat es redueix però això no es un inconvenientimportant. Un altre desavantatge seria que nomes pot carregar-se en espais determinats.
Els avantatges del cotxe elèctric son mes importants que els inconvenients.Aquest cotxe no contamina amb el soroll. Te menys risc d’accidentar-se perquè no te molta velocitat. El preu de l’energia es molt mes petit en comparació amb elgasoil. Però el avantatge mes important es que no contamina. En canvi el cotxe convencional contamina amb el soroll. I el preu del carburant cada dia creix mes . Elmés greu és que enverina l'ambient i tenen un efecte devastador en els éssers humans, animals, plantes i paisatge marítim ja que es fonen les glaceres.
Sabent quel’economia de la majoria dels països es base en la venta de carburants, es un principi que les persones coneixen el risc de la contaminació que suposa el cotxeconvencional i intenten fer servir el cotxes elèctrics cada vegada mes en desavantatge dels cotxes convencionals.
Compreu el cotxe elèctric perquè es el futur.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Coches electricos
  • Coche electrico
  • coche electrico
  • coche electrico
  • Analisis dafo coche electrico
  • COCHES HIBRIDOS Y ELECTRICOS 2
  • Coches electricos solucion a la contaminacion ?
  • metodos eléctricos convencionales

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS