Coche Híbrido (En Catalan)

Páginas: 36 (8784 palabras) Publicado: 9 de mayo de 2012
El cotxe híbrid

Aitor de Galan Gonzalez
2nA batx. - Curs: 2011/12

índex
Introducció 4
Historia 5
Què és un cotxe híbrid? 7
Com funciona un cotxe híbrid 8
Components del sistema híbrid 8
- Motor de combustió interna: 9
- Motor elèctric: 10
- Bateries: 11
-Generador elèctric: 12
- Sistema de transmissió: 12
Configuracions dels vehicles híbrids 14
· Connexió en sèrie:14
· Connexió en paral·lel: 14
Com estalvia un híbrid 16
Càrrega i recàrrega de les bateries 17
El impacte de las bateries 19
Supercondensadors 19
Avantatges 19
Desavantatges 20
Avantatges i desavantatges del híbrid 20
Toyota prius 21
Enquesta a un conductor d’un Prius 22
Toyota prius vs dièsel 24
Conclusió 27
Annex: Una empresa espanyola produeixpetroli a partir d'algues i CO2 27
Bibliografia 29

Introducció

En aquest treball busco informar i/o convèncer als destinataris de que la realitat del automòbil híbrid avui en dia es la millor opció per evitar l’alta contaminació e informar de la seva situació actual, l’eficiència i de la manera com funciona, així doncs es presenta com una de les solucions més possibles en l’actualitat per acabar amb el problema deles emissions de CO2 a l’atmosfera.
Explicaré quina ha sigut la seva evolució amb el temps, ja que havien sorgit ja fa tems però únicament va ser algo passatger on la gent va optar per seguir amb els models amb motors tèrmics. Seguiré explicant que es exactament un híbrid, de quines parts està format i com funciona amb les seves diferents modalitats i altres aspectes característics. Desprésdonaré alguns detalls sobre les bateries i que es podria fer al respecte ja que es el que més perjudica al híbrid ja que es la part que necessitaria mes evolució ja que flaqueja una mica. Al final comentaré els avantatges i desavantatges respecte els models convencionals de cotxes tèrmics.
Més endavant, parlaré sobre el Toyota Prius, un dels híbrids més eficients avui en dia, per no dir el que més, iveurem una entrevista a una persona que va comprar-ne un. Seguidament, el compararé amb un dels vehicles amb motor tèrmic amb més baix consum i amb unes característiques similars al nostre.
Al final concloure amb les meves conclusions i parlaré sobre un annex amb el qual si es fa realitat podria ser un aspecte molt a tenir en compte en el futur.
Historia

Quan va començar el segle XX l'ésserhumà ja coneixia l'automòbil, i en aquells dies, els motors elèctrics i de vapor eren els reis de les carreteres, enfront dels maldestres i ineficients motors de combustió interna de gasolina o benzina. Els elèctrics eren silenciosos i econòmics, gaudien de bona acceptació.

No obstant això, tenien un gran problema, la tecnologia de les bateries elèctriques estava en bolquers, l'autonomia eramolt reduïda, temps de recàrrega lents i s'afegia molt pes al conjunt, havia de buscar una forma d'eliminar aquest desavantatge i d'aquí van néixer els cotxes híbrids.

El 1895 un periodista francès va dir que la combinació de petroli i electricitat donaria moltes sorpreses en el futur. És més, Nikolas August Otto, un dels pares de l'automòbil, va arribar a dir: "El motor elèctric és un genialinvent que segurament un dia complementarà al motor de gasolina".

El 1896 els britànics H. J. Dowsing i L. Epstein van patentar idees sobre hibridació en paral · lel , que posteriorment van ser utilitzades als Estats Units per moure vehicles grans, com camions o autobusos. Dowsing va arribar a muntar en un Arnold una dinamo que o bé arrencava el motor de gasolina, propulsava o bé recarregavabateries, potser va ser el primer híbrid de la Història.

L'espanyol Emilio de la Cuadra va fundar el 1898 una empresa, Companyia General Espanyola de Cotxes Automòbils I. de la Quadra Societat en Comandita, per fabricar vehicles al costat dels suís Carlos Vellino i Marc Charles Birkigt Anen. En 1899 la gamma inicial de quatre models constava d'un carruatge biplaça, una camioneta, un camió i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Coches Híbridos
  • Coches Híbridos
  • Reseña de coches híbridos
  • COCHES HIBRIDOS Y ELECTRICOS 2
  • Coches Híbridos Actuales
  • Coches Hibridos
  • Coches Hibridos
  • Coches hibridos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS