Cognicion en los 3 primeros años

Páginas: 3 (532 palabras) Publicado: 24 de enero de 2012
Tania Sánchez Comas
El desarrollo cognoscitivo en los tres primeros años
M’he centrat en una sèrie de temes que s’han remarcat bastant com el del primer entorn amb l’hogar, els infants que hancrescut en un entorn familiar favorable, és a dir, ha estat estimulat de manera adequada i ha rebut l’atenció necessària, per així desenvolupar les seves capacitats cognitives. En canvi si un nin no harebut l’atenció que necessitava i aquella estimulació, el nin estimulat obtindrà més bons resultats acadèmics que un nin que ha mancat d’aquell afecte i estimulació. Així que a més del contacte ambl’entorn que influeix de manera decisiva en un infant també hi influeixen de manera important la genètica i la herència.
La intervenció primerenca, si un nin és estimulat desde petit a fent una sèried’activitats que li permeten desenvoluparse, serà més intel·ligent que un nin que no ha estat estimulat a fer una sèrie de coses. Per molt que se’ls estimuli de tant petits perque aprenguin les coses abansque els altres, no vol dir que el que se’ls ensenyi ho aprenguin a segons quines edats, per exemple lipots llegir molt a un nen petit o pretens que aprengui a caminar abans no sempre tendran bonresultat, ja que les coses les aprenen a certes edats, abans o després les activitats com llegit ho aprendran igual, mes o menys al mateix temps que els altres nins, és a dir, que perque se’ls estimuliabans segons quines coses les aprendran a certes edats perque encara no tenen suficientment desenvolputat el cervell ni el cos. També s’ha parlat de que els nins també han d’aprendre coses per ellsmateixos, és a dir, que investiguin i facin experiments per descubrir coses que abans no sabien, però sempre hi té que haver unes limitacions, això no vol dir que els privis de provar coses sino que se’lsprotegeix de que es posin en perill.
L'experiment del tren ha estat un dels temes que més dubtes ha generat, es va realitzar un experiment a uns nadons, als quals estaven lligats a una corda...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El Desarrollo Cognoscitivo En Los Primeros 3 Años
  • Desarrollo humano(primeros 3 años)
  • CAPITULO 6: Desarrollo psicosocial en los primeros 3 años.
  • Primera observacion a niño de entre 2 y 3 años
  • desarrollo durante los primeros 3 años de vida
  • Los Primero Años
  • Los primeros años
  • Cuestionario 3 Cogniciones

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS