cognitiu

Páginas: 2 (486 palabras) Publicado: 2 de abril de 2014




Activitat 1: Petits grans artistes

Dades de l’infant: Miguel P.

Edat: 3 anys i mig

Dades del context: Miguel és un nen que porto cuidant des dels 7 mesos d'edat, sempre que hi havacances o és festiu em criden per fer de cangur d'ell i aprofiti aquesta oportunitat que estava de cangur a casa seva per demanar-li que em fes un dibuix.

Registre anecdòtic: Després d'haver estatjugant amb ell, li vaig preguntar a Miguel que si volia dibuixar, en veure molts colors i moltes fulles amb molta il·lusió em va dir que si movent el seu cap de dalt a baix.

Em vaig posar alcostat d'ell per observar-lo i ajudar-lo quan necessités la meva ajuda .. Va començar fent traços que no tenien gaire sentit, ell nen semblava no adonar-se que podria fer amb ells el que volgués. Elstraços que anava fent Miguel variaven en longitud i direcció, mentre ell feia aquests traços mirava cap a un altre costat i continuava gargotejant. Miguel feia servir diversos mètodes per sostenir elsllapis de color, de vegades ho sostenia amb la punta cap al paper, de costat, subjectava amb el puny. Miguel encara no fa servir els dits o la nina per controlar l'element que dibuixa.

Altres de lescoses que observava mentre ell dibuixava és que ell en veure més traços en el seu full es sentia com més content, més agradable, es veia que gaudia del moviment i de l'activitat.

De tant en tant lipreguntava que era el que feia i m'anava dient que era un avió, desprès me deia es el papa, altres vegades que era el Mickye Mouse.. em deia coses que no tenia molta relació entre si, però no obstantaixò li seguia preguntat ja que és important interessar-se pel nen, ja que ell ha de sentir que va per un camí correcte.

També algunes vegades l'elecció del color apartava l'atenció de Miguel delsseus gargots i es concentrava més a jugar amb els colors.

Anàlisi evolutiu del dibuix: El traç que Miguel feia era el gargot desordenat i gargots amb nom. El gargot desordenat són traços...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Glossari UF1 Cognitiu
  • Desenvolupament cognitiu segons piaget
  • Desenvolupament Cognitiu i Motriu
  • MoDel Cognitiu De La Fobia Social
  • desenvolupament cognitiu i motriu
  • Desenvolupament Cognitiu Fins Els 6 Anys
  • Desenvolupament cognitiu a partir 16 anys

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS