Com aconseguir un bon rendiment físic

Páginas: 3 (644 palabras) Publicado: 17 de noviembre de 2014
Educació física
Dieta saludable per aconseguir un bon rendiment físic
L'importància de l'alimentació

1r Batxillerat

-Com aconseguir un bon rendiment físic
Després d'haver-me informatsobre l'alimentació i l'esport opino que és molt important per la nostra salut i pel nostre estil de vida.
Una forma d'aconseguir un bon rendiment físic és fer esport. L'esport no només ens ajuda amantenir-nos en bona forma i a garantir un bon to muscular i el manteniment dels ossos, sinó que, és una forma molt bona de prevenir malalties. Per què els resultats encara siguin més beneficiosos hem desumar una alimentació sana i equilibrada, d'aquesta manera podrem comprovar els resultats en el pes, en la tensió arterial i la circulació; en el colesterol, els greixos i els nivells de sucre a lasang, o en el risc de les malalties com l'obesitat, malalties cardiovasculars i diabetis. Podem afirmar que la combinació d'esport i dieta saludable ens ajuda a aconseguir una sensació de benestar i aeliminar la tensió i l'estrès. M'he adonat que per ser una persona sana no cal deixar de menjar nomès hem de seguir una dieta equilibrada i tenir un bon manteniment físic. Fins ara jo pensava queconsumir greix era una acció negativa pel nostre organisme però és una manera de conservar energies.

Després de llegir informes sobre l'esport he arribat a la conclusió que són especialmentrecomanables els esports que permeten augmentar progressivament la intensitat i exercitar grans grups de músculs durant almenys una hora: caminar, córrer, esquiar,caminar en bicicleta, etc.

-Els aliments sónl'energia del nostre cos
Després d'informar-me sobre aquest tema he de destacar que l'organisme obté de l'alimentació i de les pròpies reserves corporals l'energia que necessita per desenvolupar lesseves funcions vitals i per als moviments musculars. Els aliments aporten substàncies nutritives, com ara hidrats de carboni, greixos i proteïnes, com també vitamines i minerals, l'aigua i la fibra...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Bonos de carbono, ¿qué son? ¿cómo funcionan?
  • Actuar como “Sí” Edward de Bono
  • como contribuye la fisica en la ciencia
  • Como influye la fisica en los sismos
  • como mejorar estado fisico de niños
  • Como Estudiar Fisica
  • como se origino la fisica
  • FISICA COMO CIENCIA

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS