Com matar una mosca

Páginas: 3 (659 palabras) Publicado: 28 de marzo de 2011
Com matar una mosca
Una mosca és un animal volador, que acostuma a ser bastant pesat i mal educat perquè alhora de dinar es passeja per la taula amb el seu incòmode soroll d’ales.
La gent pacíficala deixa estar però els mes valents resolen el tema d’una manera molt tràgica.
Per matar una mosca cal tenir un problema molt gran amb ella, ja que no tornarà a veure la seva família mai més.
Amb unobjecte a la mà bastant important respecte la seva mesura i amb un moviment molt ràpid s’intenta colpejar-lo de tal manera que el seu cervell li provoqui una hemorràgia que li pari el bombeig del corinstantàneament.

Descripció d’un company
Es un noi bastant alt. Té el cabell castany i bastant curt ja que no li agrada lluir grenyes, té uns ulls marrons ben grossos i sota hi té uns llavisbastant carnosos. Porta una barba de tres dies. Pot presumir d’un bon cas ja que s’ha passat molts anys al gimnàs.
És força simpàtic però això no vol dir que no tingui algun dia dolent i que mosseguial primer que li digui alguna cosa. Li agrada la música electrònica però el rock també li fa moure les caderes. Li agrada tot tipus d’esport de neu i relacionat amb l’alta muntanya. L’apassiona anarde compres i vestir bé però en època de crisis ha baixat el llistó.
Sempre que pot va a córrer però l’altre dia es va trencar el peu i ara s’ha de quedar al sofà sense fer res.

Personatge implicatCom m’agrada passejar-me per la meva pròpia ciutat i que la gent em respecti, que els bancs em prestin tots els diners que els demano; pregunteu-ho als directors del banc central, el de l’avingudameridional o el de l’impresentable del servidor que li vaig haver de disparar en un peu i perdre una bala del meu revòlver.
Avui sense saber el motiu m’han convidat a un cafè i ara estic en una illasense gaire vegetació i crec que ni hi ha cap humà, perquè m’expliqui el perquè estic aquí.
Ja porto uns dies hi he pogut comprovar que no hi ha ningú. Acabo de finalitzar una barca amb la qual podré...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • ¿Por Qué Es Tan Dificil Matar Moscas?
  • como revivir una mosca
  • Venus Come Moscas
  • Como Matar Troyanos
  • Como pasar mate
  • Como Matar La Iniciativa
  • como matar un pollo
  • como matar gente con un mapache

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS