Com parlar d'una notícia?

Páginas: 2 (297 palabras) Publicado: 21 de noviembre de 2013






El segle XXI és caracteritza per el creixement de les persones que tenen valors. Però a vegades, no tot és el que sembla.

Dues notíciesfrenètiques s’han despertat en la meva ment. Podem fer comparacions sobre dues persones diferents i amb estils de vida diferents, tan sols trobant una notícia, un fet iun resultat similar. Eric Abidal i Pete Michael són dos homes que competeixen en esports d’elit i els dos han superat diferents malalties; càncer i trombolismepulmonar, respectivament. Els dos van agafar la baixa amb llàgrimes en els ulls. El barça, en els dos casos, va prometre retornar-los el seu lloc en la plantillaen quant superessin amb èxit aquella pedra en el seu camí. Tot i que passat el temps de recuperació per part dels dos esportistes, cap dels dos és ara on els hihavia promès. Els dos s’han quedat esperançats davant d’aquest engany.

Intento ser objectiva quan dic que el barça ha sigut el primer equip en proclamar lafalta de valors en la societat. Tot i això, han demostrat que quan arriba el moment per a demostrar-ho és fan enrere. És ben cert, que el club ja va contractar alPete després de la primera caiguda en la malaltia. I que el jugador de basquet, va patir una segona recaiguda en la malaltia i potser el club no estava segur deque no tornes a recaure. Però aleshores, la meva pregunta és per què promets públicament fets que més tard saps que no compliràs.

Per a finalitzar, cal dirque els meus colors són blaugranes, però aquests dos fets em porten a pensar en la mala gestió per part de la directiva d’aquest equip internacional.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • anàlisi estadístic d'una notícia
  • como parla a la gente
  • Com parlar bé en públic
  • Com Parlar Bé En Públic
  • Como Redactar Noticias En Camara
  • ¿Cómo redactar una noticia?
  • Hechos Relatados Como Noticia
  • Como Hacer Un Diario De Noticias

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS