COM VA INFLUIR EL DESASTRE D’ANNUAL EN LA CRISI DE LA RESTAURACIÓ?

Páginas: 2 (319 palabras) Publicado: 27 de enero de 2014
COM VA INFLUIR EL DESASTRE D’ANNUAL EN LA CRISI DE LA RESTAURACIÓ?
Exercici 1. Descriu i sintetitza la informació de cadascun dels documents.
DOC 1: és la portada d’un llibresobre la Guerra del Marroc, en el qual podem veure com els soldats espanyols festegen que estant guanyant els àrabs.
DOC 2: en aquesta taula podem veure com cada any augmenten elscaps i oficials de l’exèrcit, però el percentatge es cada cop més baix, ja que cada cop són ments els que entren.
DOC 3: en aquest document podem veure un mapa del protectoratespanyol que hi havia al Marroc. Podem observar les possessions que tenien els espanyols, les derrotes, etc.
DOC 4: a la imatge podem veure com un musulmà pega un espanyol, hi haaquest dibuix ja que era l’any que va començar la Guerra del Marroc.
DOC 5: en aquest text podem llegir la intervenció a les corts de Indaleico Prieto el 1922. En aquest ens comentacom van perdre alguna part del protectorat espanyol al Marroc quan es van enfrontar als que vivien al voltant de Melilla.
DOC 6: aquesta imatge és una il•lustració satírica sobrel’expedient de Picasso. En aquesta ens vol dir que quan la gent té un càrrec més alt, significa que és més culpable de la derrota, ja que els acusen d’una mala organització.
DOC 7:és un text de Primo de Rivera, el qual exposa una declaracions que explica quina era la política que s’havia de dur a terme al Marroc, durant la guerra.


2. Explica els orígensdel conflicte del Marroc i els seus antecedents.

El conflicte del Marroc amb Espanya comença el 1900, quan Espanya consolida la seva penetració al nord d’Àfrica. Espanya vaestablir, al territori del Rif, un protectorat francoespanyol per tal de restaurar el seu prestigi, que havia perdut amb la derrota de Cuba, i els seus interessos econòmics...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Crisi De La Restauració Política
  • Como Influyes Y Como Te Influyen
  • Crisi restauració i catalanisme polític
  • como va
  • como te va
  • como te va
  • Como influye la química en la comida
  • Como afecto la crisi a mexico

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS