comentari Aloma

Páginas: 2 (312 palabras) Publicado: 7 de agosto de 2015
Opinió personal Aloma

Durant l’últim trimestre del curs hem estat llegint una novel·la juvenil anomenada Aloma. Aquest llibre va ser escrit per Mercè Rodoreda durantla seva joventut.
M’he divertit llegint-lo ja que és un llibre fàcil d’entendre i ràpid de llegir, t’enganxes i no pots parar de llegir-lo ja que vols saber el quepassarà a continuació. És una història bastat trista ja que hi ha moltes morts, primer la mort dels seus pares i del seu germà gran; desprès la mort del seu nebot, en Daniel; iper acabar la traïció del seu germà, en el seu matrimoni amb l’Anna. Penso que és un bon llibre, m’ha agradat bastant ja que qualsevol adolescent és pot sentiridentificat o identificada amb la situació en la qual està Aloma, la protagonista, durant tot el llibre. Tothom ha patit un desamor i sabem el mal que es passa en aquestes duressituacions. El que més m’ha agradat de la novel·la ha sigut els sentiments que expressen els personatges. Penso que la part en que Daniel se’n va amb la seva mare al campsobre, i que falta la part en la qual la novia del germà de l’Anna ve a Espanya. Crec que és podria fer una segona part, ja que el llibre deixa amb la intriga del quepodria passar entre la relació del germà de l’Anna i Aloma. Si es fes una pel·lícula tindria molt d’exit ja que com jo, la gran majoria de les persones s’imagina elspersonatges, els seus sentiments i els seus caràcters.
Durant la lectura d’aquest llibre he après que mai ens podem refiar de les persones i que sempre ens poden trair perdarrera. És un bon llibre per llegir a la nostre edat, ja que podem treure un sentit, i intentar no passar el mateix que l’Aloma, i vigilar amb les nostres relacions.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Aloma
  • Aloma
  • Aloma
  • Aloma
  • Aloma
  • Aloma
  • aloma
  • Aloma

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS