Comentari de text: Shakespeare in love

Páginas: 2 (487 palabras) Publicado: 9 de enero de 2014
COMENTARI DE TEXT: SHAKESPEARE IN LOVE
Dins la pel·lícula, podem observar com era la seva vida actual dins del teatre i també podem observar com es va inspirar en la creació d’una de les obres mésimportants per a ell, Romeu i Julieta.
Com podem veure, Shakespeare va viure dues etapes molt importants; la primera, va ser on va néixer i va morir, a Starford-Upon-Avon, i la segona, on va créixerla seva fama dins del teatre, a Londres.
En la pel·lícula, ens comencen a parlar de Shakespeare, només de la seva estanca a Londres. Shakespeare, va començar a ser més escoltat des de la seva obraRomeu i Julieta, una obra d’una tragèdia d’aprenentatge, de dos enamorats que no poden estar junts, ja que són de diferents famílies, que en un passat van tindre problemes i per aquest motiu elsenamorats no han de ser descoberts per cap membre de la família. Això comporta a baralles i morts de diferents protagonistes, i finalment, acaba amb la tragèdia de la mort dels enamorats, un mor per l’altre.Aquesta obra va ser inspirada per una història de amor entre Shakespeare i Viola, són de dues famílies diferents, però no poden estar junts, ja que ell només és un escriptor, i Viola és una fillad’una classe més alta que la d’ ell. Comencen a quedar en amagades totes les nits, sense ser descoberts per ningú, només per la dida de la Viola. Arriba un punt, que ja no poden quedar per les nits, ja queel pare de Viola la casa amb un altre home, d’una classe alta, i en aquella època, no es podia replicar les decisions dels pares. Però finalment, deixa al seu marit abans de casar-se per anar aactuar en l’obra de Romeu i Julieta, i al veure que la reina li agrada com actua Viola, hi ha menys masclisme, i les dones comencen també a actuar dins del teatre. Després de que Shakespeare triomfa amb laseva gran obra, decideix deixa Londres i deixa a Viola.
El tema més clar de tota la pel·lícula, a part del teatre, és l’amor, com a element que dóna sentit a la vida, tant com per Shakespeare...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Shakespeare in love
  • Shakespeare In Love
  • Decoración en "shakespeare in love"
  • Shakespeare in love
  • Shakespeare in love (sinopsis)
  • Diseño de vestuario de shakespeare in love
  • Shakespeare In Love
  • Shakespeare In Love

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS