COMENTARI DE L'EXPOSICIÓ DE WIM WENDERS PHOTOGRAPHS

Páginas: 2 (396 palabras) Publicado: 12 de enero de 2014
La exposició de Wim Wenders Photographs reuneix una sèrie de fotografies de gran format de l'artista alemà conegut també per el seu treball cinematogràfic.
La exposició es divideix en tres apartatsben diferenciats. Trobem en un principi el conjunt de fotos anomenat Ground Zero on es plasma els matisos de la catàstrofe del 11-S. Mes endavant en l’exposició ens hi trobem amb Silence of the Earthon es vol aconseguir una sensació de pau interior amb la fotografia de paisatges realitzats en Australia i Orient Medi. Per acabar la exposició ens hi trobem amb un recull de fotografies que va ferWim Wenders en la província de Fukushima i que plasma unes ones sinusoides que fa visible el que l'ull humà no pot veure a simple vista.




La fotografia escollida forma part de la col•leccióanomenada Ground Zero on Wim Wenders amb l'ajut d'un amic seu va poder fotografia amb la seva càmera de gran format els instants posteriors a l'atemptat de l’onze de setembre i on la característica mesremarcables d'aquestes es que activen la nostra memòria al temps que ens dirigeixen la atenció a l’acció creadora de l'home desprès de la gran catàstrofe.
Concretament en aquesta fotografia estarealitzada en el moment en que les maquines recullen les restes dels edificis. Es pot aprecia una diferencia de tonalitat entre una part fosca formada per un edifici completament destruït i una part mesclara on es situen les maquines que recullen les restes. D'aquesta contraposició de tonalitats s’extrau que l'artista volia plasmar la diferencia entre un passat fosc i negre amb un futur que es clari que dona llum a la vida de les persones,es a dir, representa l’esperança.
Una altra característica de la fotografia es la presencia del pols provocat per les ruïnes dels edificis. Aquest fet donaun cert dinamisme a la fotografia ja que es pot apreciar que el pols se l'endu el vent, la qual cosa fa que la fotografia sembli que es mogui.
Per acabar de descriure la fotografia podem destacar...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Wim Wenders Y El Tiempo
  • Crítica pelicula "pina" de wim wenders
  • Wim Wenders, gramática del cine
  • Wimer
  • trabajos wiman
  • Wim Crouwel
  • Comentarios De Los Comentarios
  • Comentario

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS