Comentari Del Vídeo Story Of Solutions

Páginas: 3 (526 palabras) Publicado: 14 de octubre de 2015
Comentari del vídeo Story of Solutions
En primer lloc, comentarem els aspectes socials. Hi ha aspectes en la nostra vida que ens fan formar part de la insostenibilitat del planeta. Un problemaimportant és la pressió social que ens condueix a consumir per a aparentar, és un error per què no valem el que tenim, valem el que som. Això comporta un consumisme compulsiu per tal de que no ensclassifiquin en una baixa classe de la societat. Per una altre banda, això provoca que la gent que no te els diners suficients per suportar aquest ritme de vida, ha de treballar en feines precàries amb certsriscos laborals. Les solucions que ens presenta el vídeo, començarien per conscienciar la gent per que tinguin uns hàbits sostenibles pel medi ambient, no obstant, és molt important que cada individucanviï els seus valors superficials per uns altres més pràctics. Per últim, la solució més general és que la gent s’uneixi per lluitar contra la influència consumista de les corporatives.
En segonlloc, parlarem de l’aspecte econòmic. El conflicte principal en tot aquest tema és l’egoïsme individual. L’objectiu principal dels països és augmentar el PIB, en compte de millorar la qualitat de vidade la societat i del planeta. La societat és influïda pels govers i grans corporatives per consumir, no fixant-se en la pràctica i la qualitat, si nó en l’estalvi independentment d’aquests aspectes,fent així, que les multinacionals s’enriquesquin i tinguin gran part del control de la societat. Això fa que els governs recolzin a les multinacionals en compte de preocupar-se de temes com lasostenibilitat i els membres de la societat.
A continuació, tractarem la tecnologia, que és un punt important ja que es dóna molt d’enfocament a inventar nous productes tecnològics i ens hem tornat unasocietat totalment dependent a aquests dispositius. Les solucions que proposen davant aquest conflicte són dedicar més temps a investigar energies renovables, no fer tants nous models de dispositius...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Reporte de video: Story of Stuff
  • The Story Of Stuff
  • Story Of My Life
  • Story Of Stuff Opinion
  • The story of us
  • The story of stuff
  • Perfume: A Story of a Murderer
  • Story of My Life

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS