comentari

Páginas: 2 (313 palabras) Publicado: 21 de noviembre de 2013
El mite de la ciència és un text escrit per Paul K. Feyerabend, nascut a Viena i mort a Zuric, va ser un filòsof que va començar dedicant-se al teatre i més endavantva deixar el teatre per estudiar Física. La seva idea principal “el la ciència tot s’hi val” resumeix la seva defensa d’un anarquisme epistemològic. Una de les altresseves idees seria que la ciència no es una forma de coneixement especial o superior a les altres formes de coneixement.

Tot i que la ciència ha esdevingut de granajuda per avenços i comoditats, actualment està vista com una simple il·lusió, ja que segons l’autor els científics utilitzen mètodes erronis i no resolen els problemesper utilitzar una metodologia, sinó per haver estudiat un problema durant molt temps i conèixer així la situació, però tot i això sembla que els científics si tenen unmètode que garanteix l'èxit científic, gràcies al mètode l'hipotètic-deductiu i les seves diferents fases els científics semblen arribar a solucions satisfactòries que perFeyerabend no semblen ser-ho.

Un altre argument utilitzat per l'autor és que aquest defensa que la ciència no és tan bona com es creu, però tot actualment és la millormanera de resoldre els nostres problemes. Feyerabend no creu en la metodologia científica i que per a ell no hi ha un mètode especial que especifiqui el veritablesignificat de qualsevol problema.

La meva opinió és totalment igual a la del senyor Feyerabend, com diu ell la ciència ens ha ajudat a evolucionar i ha resoldre tota menade problemes però no és la mare de tot, sinó que totes les formes de coneixement són de la mateixa eficàcia que la ciència fins que no es demostri el contrari.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Comentarios
  • comentarios
  • Comentario
  • comentario
  • Comentario
  • Comentario
  • Comentario
  • Comentario

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS