Comentario de Texto

Páginas: 2 (349 palabras) Publicado: 21 de abril de 2014
Aquest poema es titula Voldria nedar-te i el seu autor és Guillem d'Efak. Guillem d'Efak va néixer a Guinea Ecuatorial i als tres anys va anar a viure a Mallorca, va ser cantant,escriptor i actor. El poema escollit parla dels sentiments, de la sensació després d'haver estat amb una dona i el que li agradaria tornar a fer amb ella.
En primer lloc comença amb unabreu introducció del que serà el poema, es una cançoneta del rècord dels petons i de l'acte de l'amor. El primer vers comença el poema amb un to més metafòric i a mesura que va seguint elpoema agafa un to més atrevit. En segon lloc, el jo poètic expressa el seu desig per l'estimada, el desig de tornar a estar amb ella, descriu com es i com es sent al fer l'amor amb ella.El text té 24 versos, els primers són hendecasíl·labs, és a dir, de art major . La resta del poema va combinant diferents mesures però totes de art menor,set i de sis i l'últim vers enmonosíl·lab, i defineix tot el sentiment del poema amb la paraula amor. Pel que fa a la rima es assonant.
En el poema trobem diferents figures retòriques. Durant els primers versosutilitza la comparació i després hi ha diferents paral·lelismes. El llenguatge i l'estil d'aquest poema és un registre popular i connotatiu, d'aquesta manera expressa i arriba d'una manerasubtil, i expressa els seus sentiments i descriu l'acte de l'amor.
He triat aquest poema perquè m'ha cridat l'atenció com fa al.lusio a la paraula "cony" utilitzant els puntssuspensius, deixa la rima en blanc però la paraula es aquesta la paraula que et ve a la ment, al menys, des de el meu punt de vista. M'ha agradat la forma de descriure els sentiments a l'hora defer l'amor, els sentiments que expressa, que es jove i s'ha de aprofitar la vida sense importar-te el que pensin els demès, i per acabar ho resumeix tot amb una sola paraula, amor.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Comentarios de texto
  • Comentario De Texto
  • comentario de texto
  • Comentario De Texto
  • comentario de texto
  • COMENTARI DE TEXT
  • Comentario De Texto
  • el comentario de texto

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS