comentario en busca de la felicidad

Páginas: 3 (643 palabras) Publicado: 20 de octubre de 2014
















Carmina Tamburini Borràs
2n CFGS Ed. Inf.
Habilitats Socials



"En busca de la felicidad" és una pel·lícula que narra els fets d'una famíliaa principis dels anys 80 a San Francisco. El protagonista és en Chris Gardner (Will Smith) juntament amb la seva dona Linda i el seu fill Christopher d'uns 5 anys d'edat.

Chris viu amb la sevadona Linda i el seu fill Christopher en una vivenda de lloguer. Des de l'inici de la pel·lícula mostra les dificultats econòmiques que té la família per a sobreviure. L'únic somni que persegueix elChris és ser feliç, que per a ell és veure al seu fill feliç i portar una vida tranquil·la. Chris treballa com a venedor ambulant d'escàners de densitat òssia a metges i entén que un canvi de feina podriaser una font de gran satisfacció personal i a la vegada una solució per acabar amb aquest patiment econòmic. Linda, la seva dona, està en desacord amb els propòsits que té Chris. Malauradament,aquesta situació acaba amb la relació de la parella i ella decideix marxar i abandonar al seu marit i al seu fill.

Chris comença una etapa sense la dona, sense vendre quasi màquines i tirant endavantal seu fill Christopher de la millor manera possible. A més els desallotgen del pis i es veuen obligats a acudir a centres d'acollides, dormir al metro, a banys públics, etc. Tot i així, Chris no perdels ànims ni l'esperança, i segueix amb el cap en alt amb les seves conviccions, protegint en tot moment el seu fill i el seu somni, segueix donant-ho tot per a la feina que vol aconseguir.

Chrisés un home amb sentiments molt profunds, amb uns trets de caràcter molt marcat. Tot i passar per situacions que el porten a un estat d'estrés agut, aconsegueix lluitar amb totes aquestes situacionsnegatives i no es deixa vèncer per les adversitats, mantenint el cap ben alt i sempre endavant. Precisament aìxò, demostra l'alta d’autoestima, l'autocontrol, la perseverança, el poder de creure en un...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Comentario película en busca de la felicidad
  • Comentario En Busca De La Felicidad
  • En busca de la felicidad
  • En Busca De La Felicidad
  • en busca de la felicidad
  • En busca de la felicidad
  • En Busca De La Felicidad
  • EN BUSCA DE LA FELICIDAD

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS