comentario texto

Páginas: 7 (1732 palabras) Publicado: 6 de noviembre de 2014
Manipulació de la publicitat i la moda en la societatAquest treball està realitzat amb la finalitat de descobrir què alimenta a la població a tenir la necessitat de està consumint en accés quan les nostres necessitats bàsiques están covertes.
I personalment penso que la única culpable es la publicitat subliminal i la inseguretat de la societat.
Dins d’aquest camp tan ampli em centraré en lamoda i en l’etapa de ladolescència per demostrar aquesta manipulació.
DEFINICIONS
Segons l’enciclopèdia catalana i el diccionari de llengua catalana ens defineixen de la següent manera els tres conceptes Claus del treball:
Definició de publicitat: Comunicació massiva que té per objecte informar, persuadir i aconseguir un comportament determinat de les persones que reben aquesta informació.Definició de moda: Ús passatger que regula, segons el gust del moment, la manera de vestir-se, de viure, etc.
Definició d’adolescència: Període de la vida que segueix la infància i precedeix l’edat adulta. Durant aquest període s’esdevenen uns canvis importants que afecten la personalitat total i creen un estat de crisi personal que influeix en la conducta de l’individu. L’expressió d’aquestasituació conflictiva varia extraordinàriament segons l’ambient familiar i segons l’actitud que la societat adopta de cara a l’adolescent.
HISTORIA DE LA PUBLICITAT I QUE ÉS?
La publicitat va sorgit perquè els individus tenien la necessitat de comunicar un missatge, per anunciar allò que produïen o els serveis que oferien.
Amb el creixament del comerç a l’edat Mitjana va neixer el concepte de marca,que es va utilizar coma senyal identificativa de cada gremi.
Llavors desde l’ecistència de la formació de comerços i la necessitat de vendre els productes, van tenir que anunciar-los perquè la gent els coneixes i els pugues consumir i ho van aconseguir mitjançant la publicitat oral.
Però quan neix la publicitat moderna és amb la imprempta ja que va permetre una difusió més extensa i va ser quanla publicitat va ser un instrument de comunicación a les noves ciutats.
La seva evolució es va dur a terme als estats units i a gran bretanya durant l’època de la revolució industrial.van ser per tant, les primeres zones on van sorgir els agents de publicitat i les agències publicitàries. A princiìs del segle XX les agències es van especialitzar i seleccionavem els mitjans de comunicació on creienmés convenient difondre la seva publicitat. .En aquest moment es quan la creativitat comença a ser un factor important a l’hora de crear un anunci.
Dins d’aquest àmbit hi trobem un factor molt conegut anomenat AIDA que significa:
Atracció: aconseguir captar l’atenció al públic al qual va dirigit.
Interés: despertar interés al públic pel producte en qüestió.
Desig: fer que el consumidordesitgi la consumició del prpducte publicitat.
Acció: reaccioar davant del missatge transmes per tant, consumir-lo

La publicitat ha d’incidir sobre el consumidor d’una manera efectiva per fer-ho el missatge publicitari ha de transmetre:
Credibilitat: la publicitat té un component fonamental d’informació. Encara que la seva finalitat és la motivació del consumidor per a la compra, una marca deveraciat en el missatge pot provocar en el cpnsumidor l’efecte contari del que es preten transmetre.
Claredat: el missatge ha de ser fàcil d’entendre per al segment del mercat al qual s’adreça. Així, un producte de gran consum, adreçat a la majoria de la població, tindrà un vocabulari diferent que no pas si s’adreça a un públic escpecialitzat.
Reiteració: la repeticó del missatge publicitari augmenta‘efectivitat, ja que el seu poder de convicció augemnta i facilitat la memorització de l’espectador.
Oportunitat: s’ha de concentrar en el segment de mercat en el qual s’adreça, i en el moment i l’època més adequats. El millor moment per iniciar la publicitat de gelats, per exepmñe, serà a principis del bon temps.
Atracció: ha de ser capaç de captar l’atenció del consumidor i persuadir-lo de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Comentarios de texto
  • Comentario De Texto
  • comentario de texto
  • Comentario De Texto
  • comentario de texto
  • COMENTARI DE TEXT
  • Comentario De Texto
  • el comentario de texto

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS