Comentario

Páginas: 3 (523 palabras) Publicado: 30 de noviembre de 2010
El tema principal d'aquest fragment extret del llibre de Curso de lingüística general de F. de Saussure, és l'objectiu i l'objecte d'estudi de la lingüística.
En aquest text Saussure ens explicaquè estudia la lingüistica, per què ho estudia i fins on vol arribar la lingüistica.

Al primer paràgraf hi trobem “la materia de la lingüística está constituida en primer lugar por todas lasmanifestaciones del lenguaje humano”, el que fa referència a totes les llengües del món, les quals son l'estudi de la lingüística.
Despres d'aquesta frase el text continua dient “ya se trate de pueblossalvajes o de naciones civilizadas”,es a dir, la lingüística, que té com a objecte d'estudi totes les llengües, estudia tan les llengües que tenen una gramàtica i un ús a les adminisracions públiques ,com les llengües que no en tenen. Per als lingüistes totes son igual d'importatnts.
El text continua dient “de épocas arcaicas, clásicas o de decadencia”, com ja he dit anteriorment per als lingüistestotes les llengües son importants, inclús les mortes i en desús com ens diu aquest petit fragment.
“Teniendo en cuenta cada periodo, no solamente el lenguaje correcto y el “bien hablan”, sino todaslas formas de expresión.” Es a dir, la lingüística estudia totes les formes que pot tenir una lengüa, formal, col·loquial, informal, familiar...
“Y algo más aún: como el lenguaje no está las másveces al alcance de la observación, el lingüísta deberá tener en cuenta los textos escritos, ya que son los únicos medios que nos permiten conocer los idiomas pretéritos o distantes.” Dins d'aquestfragment Saussure ens diu que tot el que estudia un lingüista ha d'estar en text escrit, es a dir, un lingüísta ha de traspasar una conversa oral en escrita per a poder-la estudiar, i encara més, tot elque sabem de les llengües d'abans es de testimonis escrits, i aixó es l'unica cosa que tenim per a saber diferents coses de les llengües pasdes, encara que per a la lingüística la llengua oral és...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Comentarios
  • comentarios
  • Comentario
  • comentario
  • Comentario
  • Comentario
  • Comentario
  • Comentario

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS