Comentarios de "contras" de la vanguardia

Páginas: 2 (326 palabras) Publicado: 29 de febrero de 2012
Comentaris de “La Contra de la Vanguardia”

1- Joan Antoni Melé. (27/12/2011)
El senyor Joan Antoni Melé, a través de la seva pròpia experiència va concloure que la seva consciencia estava persobre de qualsevol interès econòmic o engany. A través d’un plantejament personal va trobar una solució útil per a la societat i mitjançant la qual no havia de trair cap dels seus principis ètics.Proposà un ideal de banc transparent i solidari, els beneficis del qual podien servir per a finançar activitats no lucratives.
Considero interessant aquest projecte al haver traspassat barreresutòpiques. Representa la idea de la transparència i l’honestedat en un món dominat per l’especulació i la immoralitat.

2- Agustín Bocos. (10/10/2011)
A través d’aquesta “contra” el senyor Agustí Bocos ensapropa als perills que pot comportar el wi-fi sobre la salut humana. Avui dia es tracta d’una tecnologia econòmica i de llarg recorregut però amb un impacte negatiu sobre la salut no publicitat: elsciutadans tenim dret a estar informats.
Hi ha un descontrol sobre la contaminació de les ones electromagnètiques i l’impacte a mig i llarg termini sobre la salut humana causant en ocasions càncer ohipersensibilitat a aquestes ones. Com a conseqüència d’aquestes patologies ens trobem amb casos d’afectats en els que la Seguretat Social ha de pagar unes retribucions per incapacitat permanent laboral.3- Manuel Campo Vidal (04/01/2012)
En aquesta “contra” Manuel Campo Vidal emfatitza em la importància de la comunicació en tots els àmbits del dia a dia, y no tansols en el camp polític onels candidats han de transmetre tot al seu programa utilitzant les eines de la comunicació.
Actualment la comunicació es un disciplina molt desconsiderada a nivell escolar ja que si es treballessin unamica més les formes d’expressió oral s’aconseguiria una millor comunicació verbal per al dia de demà.
Manuel Campo Vidal transmetre molt bé la problemàtica de la comunicació a la nostra...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • comentario contra las pisas
  • comentari Texans contra violadors
  • Comentario familias contra corriente
  • comentario de texto europa contra europa
  • Comentario Sobre Las Vanguardias
  • La contra, movimiento nicaraguense, comentario
  • Las vanguardias
  • Vanguardia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS