Comentarios De Texto

Páginas: 5 (1107 palabras) Publicado: 2 de junio de 2012
Producte
Audi és un fabricant alemany d’automòbils que forma part del Grup Volkswagen. La seu central està a Ingolstadt, a Estado federal de Baviera en Alemanya. Destaca per produir automòbils d’alta gamma. El primer automòbil va començar a circular l’any 1901. L’any 2007 l’empresa va superar per catorzè any consecutiu el seu propi record de producció amb uns 978.000 vehicles. El 2011, vaobtenir el major creixement dels seus ingressos fins a 44.100 milions d’euros.
Tipus de productes: Audi és un producte de consum, ja que satisfà la necessitat d’un particular; per tant, té un ús personal ja pot ser individual o familiar, però no industrial. És un producte de consum durador ja que es fa servir moltes vegades i té una llarga durada.
Cartera de productes: Audi té a l'actualitat 38models de vehicles a la seva cartera planejant ampliar fins a 42 l'any 2015, per tant, podem afirmar que en l'actualitat la longitud de la cartera de productes és de 38. Considerem que Audi té una única línia de productes però per a un millor anàlisi la dividirem en 3 categories i per tant l'amplitud de la cartera de productes seria de 3. Les 3 línies en què hem dividit la cartera de productes serien:la classe A, la classe Q i els esportius. La profunditat de la classe A és de 26: A1, A3, A3 Sportback, A3 Cabrio, S3, S3 Sportback, RS 3 Sportback, A4, A4 Avant, A4 allroad quattro, S4, S4 Avant, A5, S5, A5 Sportback, S5 Sportback, A5 Cabrio, S5 Cabrio, RS5, A6, A6, A6 Avant, A6 allroad quattro, A7 Sportback, A8 i A8L. La profunditat de la classe Q és de 3: Q5, Q7 i Q7 V12. La produndidad delsesportius és de 9: TT Coupe, TT Roadster, TTS Coupe, TTS Roadster, TT RS Coupe, TT RS Roadster, R8, R8 Spyder i R8 GT. Considerem que la cartera de productes és consistent ja que hi ha una relació estreta entre els diferents productes.
Cicle de vida d’un producte:

Etapa d’introducció al mercat: és el moment on les vendes estan a un baix nivell perquè encara no hi ha una amplia acceptació delproducte al mercat, per tant no hi ha una confiança. Etapa de creixement: Un cop el mercat accepta el producte les vendes augmenten ràpidament. És una etapa curta. Etapa de maduresa: És una etapa més llarga. L’increment de les vendes comença a ser més lent i a estabilitzar-se als nivells màxims de vendes. Ja se li pot dir producte vell dins el mercat i aquí és on s’apliquen les tècniques demàrqueting. Etapa de declivi: Les vendes comencen a decaure, en la majoria dels productes per canvis a la tecnologia, la competència o la pèrdua d’interès. Els preus baixen i els beneficis es redueixen.
La marca: Audi té una estratègia de marques múltiples i dintre d’aquest grup la podem classificar dins d’estratègies de marca per línia de producte, és a dir, que utilitza el mateix nom per aquellsproductes que tenen alguna relació entre si. Marca de gammes: Grup Audi té tres marques: Seat, Volkswagen i Audi. Identifiquen la línia i les famílies de productes.
L’any 1932, va néixer el logotip d’Audi, amb quatre cèrcols entrellaçats, com a símbol de l’aliança de quatre marques: Audi, DKW, Horch y Wanderer. El logotip d’Audi va canviar d’estil l’any passat, al setembre, per adequar-se a laimatge de la marca que correspon amb el lema de l’empresa “A la Vanguardia de la tècnica”. Va canviar la tipografia, la tonalitat, l’ombrejat i la forma de donar volum a la imatge del logotip. L’idea d’Audi de canviar-lo va ser correctament coordinada amb un canvi de disseny corporatiu i d’orientació de la marca. A més de valors que se li associen a Audi com la classe, l’elegància o la qualitat, tambévolien transmetre innovació, modernitat, Vanguardia i tècnica

El nom de la marca acompleix la majoria de requisits que hauria de tenir qualsevol nom d’una empresa. Té un nom curt i fàcil de pronunciar, és fàcil de llegir, de recordar i de conèixer, es pot pronunciar igual en tots els idiomes, no té cap so que pugui semblar-nos desagradable i evidentment no és ofensiu ni obscè.
Preu
Per...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Comentarios de texto
  • Comentario De Texto
  • comentario de texto
  • Comentario De Texto
  • comentario de texto
  • COMENTARI DE TEXT
  • Comentario De Texto
  • el comentario de texto

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS