comentarios

Páginas: 2 (437 palabras) Publicado: 25 de febrero de 2014
Comentaris
Primer vídeo;
Sugata Mitra, ens parla de que l’ensenyament d’ara no es molt útil i que estem creats per ser maquines. En la conferencia parla de que va fer un experiment, ficant unordinador en un barri on els nens no anaven a l’escola, on no havien vist mai un ordinador, per veure que passava. Hores després Sugata va tornar, i els nens estaven jugant per internet, ell estavaasombrat ja que no sabia com nens que mai han tingut un ordinador, poguessin utilitzar-lo amb tanta facilitat. Els seus companys li van dir que potser un dels seus alumnes lis va ajudar. Així que Sugata varepetir el mateix experiment a 500km de Delhi. Va tornar mesos després, y els nens ya sabien navegar i lo que era un processador. Sugata lis va preguntar com ho havien fet per saber tan, i els nens livan dir que primer van tindre que aprendre angles per utilitzar-lo. Sugata, també parla del seu desig, que vol dissenyar el futur de l’aprenentatge, fen escoles on els nens sol tenen un professorque lis fa preguntes i ells amb la seva creativitat les responguin.

Segon vídeo:
En aquet vídeo ens parla, que l’educació mata la creativitat, en les escoles i universitats els alumnes captan lainformació que persones com ara els professors li ensenyen. Ken Robinson ens diu que els nens s’arrisquen, si no saben fer una cosa ho intenten sense por a equivocar-se. Però l’ensenyança esta feta pera que els nens no s’equivoquin i aquet fet fa que oblidin lo que es la creativitat. Ken proposa un ensenyament individualitzat, per tenir en compte les actituds de cada alumne, també diu que els pareshan de ensenyar als seus fills a ser creatius, preparar-los per al futur i que quan siguin grans poder aplicar tot els seus coneixements.
Tercer vídeo
En aquet vídeo qüestionen la possessió delMaestre, diuen que dintre de uns anys no necessitarem la figura del professor ja que les persones pel nostre compte sabrem trobar resposta a les preguntes que ens formulem. Jordi Adell també diu que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Comentarios
  • comentarios
  • Comentario
  • comentario
  • Comentario
  • Comentario
  • Comentario
  • Comentario

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS