Comentaris de disseny

Páginas: 5 (1073 palabras) Publicado: 6 de febrero de 2012
Carlota Navarro Solé 2.BAT-E Comentari dels aspecte ergonòmics i funcionals. Comentaris dels telèfons

1. S’adapta a la forma de la mà, encara que d una manera una mica rudimentària, te els traços una mica bruscos, al ser un model d telèfon de sobretaula esta molt be els tacos que te a la base, perquè així d questa manera no patina ni es mou amb facilitat quan se li dona un cop censa voler. Laroda de marcació es una mica incomoda, perquè cada vegada que vols posar un numero has e donar una volta sencera. El cable que connecta l aparell amb el telèfon per on es parla es una mica curt, això delimita la mobilitat de la persona al voltant del aparell.

2. Aquest telèfon es molt semblant al anterior, però amb una inspiració neoclàssica. Li canvia una mica el disseny de la forma, i que sonde varis colors inclús un de transparent que et permet veure el mecanisme interior.

3. Aquest es totalment diferent als anteriors, es mol mes modern hi l aparell on hi ha la marcació te la mateixa forma que l auricular. Al ser un telèfon compacte la marcació queda dintre. Aquest model també et permet penja’l a la paret, d aquesta manera es mol mes pràctic i ocupa menys lloc, mol menys que elstelèfons anteriors . no es mol ergonòmic, no s adapta a la forma interior de la mà, els anterior s adapten mes.

4. Aquest telèfon es total ment diferent als anterior, perquè es l únic fins ara que et permet posar-lo amb dos posicions d acord amb l espai del que disposis. Té la marcació en botons, no com els telèfonsanteriors no compactes, això permet una marcació molt mes rapida. també es elprimer fins ara en tenir el fil ondulat, que et permet molta me mobilitat que els anteriors de fil llis. L’auricular no es gens ergonòmic, té una forma molt rectangular.

5. Aquest es pràcticament igual que l anterior, paro no es pot posar de dos maneres diferents, també esta inclinat cap a dal, d questa manera es molt mes fàcil marcar el numero que vulguis. L’auricular d’aquest es molt mesergonòmic , té uns traços mes rodons, no crec que es pugui penjar a la paret, per que si n la inclinació que te quedaria cap avall i seria una mica difícil de marcar. Tots els telèfons comentats son de plàstic.

Carlota Navarro Solé 2.BAT-E Disseny d’espais Exercici 1 Avantatges.       Bona vista. Molta llum. Fàcil manteniment. Et permet estar al centre de la naturalesa sense alterar-la molt. Ésde fàcil construcció – és un mòdul fàcil d transportar -. No tens veïns al costat mateix, pertant no escoltes sorolls directes.

Inconvenients    Sembla que sigui car, perquè ni hi han molt pocs, i són com d’ús exclusiu. Nomes hi han escales, per tat no te accés per a minusvàlids. Tenen poca intimitat perquè tota la banda inferior es de vidre i encara que hi hagin cortines de nit es veu lespersones que hi ha darrera. Inconvenients climàtics, perquè li toca el sol per totes les parets, per tant si no hi ha un von aïllant al estiu tindran molta calor i al hivern molt de fred.



Exercici 2 Avantatges.       Inconvenients   L’olor del menjar s’escampa per tota la casa. Té una estructura simple, de fàcil construcció. Fàcil de netejar i d’accedir-hi. Ocupa poc espai.Construcció minimalista, moderna. Integrat en l’habitatge. Téun punt decoratiu.

Carlota Navarro Solé 2.BAT-E Exercici 3 L’ús que se li dona l’espai es textual, un habitatge total de lectura, a mi no em sembla bé, si que el missatge es directe però ha de marejar molt caminar per aquest lloc.

Intervenció en un espai públic Exercici 1 Edifici longitudinal, una base circular travessa les quatreplantes, a partir de la qual s’articulen les diferents zones d’exposició. Combinació entre líneas rectes i corbes; combinació entre espais interiors i llum exterior, que entra a l’edifici a traves de galeries i grans lluernaris. Com a part definidora i generadora d’espais es la llum natural zenital que arriba a cada planta del edifici. Per que entri la llum alguns forjats de la façana estan separats....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Què és el disseny
  • DISSENY
  • comentaris generals
  • DISSENY ESPACIAL
  • superior en disseny
  • Estretegies de disseny
  • Disseny Experimental
  • El Disseny Intel·Ligent

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS