Comentaris De Les Families

Páginas: 3 (514 palabras) Publicado: 9 de marzo de 2013
Família 1
Gràcies Elena.La veritat és que jo li faig cada dia a la nena i li agrada...Si a més a més, ajuda a relaxar-la i amb la panxa (són els dos que li faig)...mejor que mejor!El taller va estarbé i gràcies pel mail, realment calia la documentació per enrecordar-nos.
Familia 2
Sóc la mare de Bruno. T'agraeixo el correu electrònic, gràcies a tu per compartir els teus coneixements iajudar-nos a judar als nostres petits :)Et responc a les teves preguntes:- Hem practicat a casa sobretot el tractament digestiu i sembla que si ha anat bé. El Bruno es deixa fer, mou una mica les cames peròsense cap problema. M'hagués agradat practicar abans l'inmunològic però no recordavem bé com era! Això va ser errada nostre per no portar llibreta per prendre apuntas. Ara amb el document que ens hasenviat ja ho podrem fer millor i si tinc dubtes et preguntaré els dimecres.- Estem molt contents amb el taller. No teniem gaires coneixement de reflexologia i amb el que ens vas explicar vam sortirsuper motivats. Ara potser a mesura que el Bruno comenci a tenir problemes (toco fusta!) dents, mocs, refredats, etc, doncs potser m'interessaran conèixer altres tractaments per aquestes problemàtiquesespecífiques. De moment els 4 que vas explicar em van semblar bé i tocaven molts aspectes claus de la salut dels nens.
Gràcies per la info.

Familia 3
Jo a vegades practico el dels nervis encaraque no m'ho posa fàcil I he de dir, que no h havia relacionat, però si que noto que no te tanta ansietat.
 
ara li vull fer el de l'aparell respiratori, pel tema dels moquitus, a veure què tal.Primer he de refrescar com anava:)
 
el dels gasos, no li faig perque ja li faig a la panxa directament i tampoc és plan de passar-se:)
 
Et dono permis per penjar la nostra foto al teu blog. Però sipot ser, preferria que al facebook no estigui. No sé si és compatible. Manies meves amb el facebook :)
 
Per cert, hi ha massatges per millorar problemes amb la pell (dermatitis atòpica)?. és que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • comentaris generals
  • Comentaris de disseny
  • Comentaris
  • J.V.Foix Comentaris De Text
  • familia y "familia"
  • La Familia
  • Familia
  • La Familia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS