Comercio Resumio

Páginas: 2 (396 palabras) Publicado: 5 de marzo de 2015
Dins dels objectius del Pla de Govern de la Generalitat de Catalunya s’estableix com prioritari el correcte desenvolupament del comerç, els serveis l’artesania i la moda en la trama urbanaconsolidada del país, per tal de potenciar i consolidar el model de comerç.

Amb aquestes subvencions el Govern, mitjançant el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, pretén impulsar la dinamitzaciódel comerç, els serveis, l’artesania i la moda, tant en la vessant col·lectiva de les associacions i sectors agrupats de comerciants, serveis, l’artesania i moda i la consolidació del’associacionisme, com per facilitar a les empreses catalanes la seva participació en els esdeveniments firals a nivell nacional com internacional, per poder donar a conèixer els seus productes i serveis i aconseguiruna millora en la seva comercialització. A l’hora que es vol incentivar la continuïtat de les petites empreses del sector, amb l’objectiu de mantenir el mapa comercial i consolidar-lo. Igualments’aposta per les petites empreses del sector que s’inicien dins el mon de l’eCommerce.


Les actuacions que es volen premiar van encaminades a mancomunar la prestació de serveis en la gestió col·lectiva i lapromoció.


Per a desenvolupar aquests objectius el Govern de la Generalitat, mitjançant el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, com a ens competent en matèria de promoció del comerç,els serveis, l’artesania i la moda catalana, posa a la seva disposició les línies d’ajuts per a donar suport a aquests sectors que han contribuït històricament al desenvolupament econòmic i professionalde Catalunya.



En aquest sentit i amb l’objectiu de fomentar el comerç català, el Consell General del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, reunit en data 5 de març de 2014, va aprovarels programes per a la concessió de subvencions en l’àmbit del comerç,


Per tant, i per garantir que les subvencions es concedeixen amb criteris de publicitat i de lliure concurrència i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Comercio Y Comerciante
  • comercio y comerciante
  • El Comercio y El Comerciante
  • Comercio
  • Comercio
  • El comerciante
  • Comercio
  • Comercio

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS